Bir Midas hesabından başka bir Midas hesabına para atılabilir mi?

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba konuyu kısaca anlatmak istiyorum ben şu an 17 yaşındayım ve abimi ikna edip onun kimliğiyle ona bir Midas hesabı açtık. Bende param öylesine orada dursun diye bir süredir para atıyorum ve piyasayı takip ediyordum. Hiç bilgiyle girdiğim için bazen %3 falan kazanıyordum ve mutlu oluyordum bazen taban oluyordu sinirleniyordum. Giden para umurumda değildi zaten çok da giden yoktu ama şimdi direk olaya girmek istiyorum; ben para çekeceğim zaman illa önce abimin bankasına atıyorduk oradan da benim hesabımda atmam gerekiyor. Son zamanlarda abimle aram pek iyi değil ve orada param olduğunu bilmiyor. İçinde 1900 lira falan var ve ben haftalığımı artık midasa atıp uzun vade hissesi almak gibi ciddi bir düşüncem var, önceki zamanlara nazaran. Abimle ilişkim daha kötüye gider falan diye o uyurken telefon numarasını kendi numaram yaptım. Ama aklımda ufak bir sorun var, ben para çekemeyeceğim için 18 olunca kendi hesabıma direkt abimin rızası olmadan atabilir miyim? Midas'ı tek ben kullanıyorum onun orada parası yok. Durum bu şekilde eğer ki kendime almanın bir yolu yoksa hiç atmayacağım. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap sahibine ait bir banka hesabından çekebilirsin sadece, hesaplar arası transfer olayı yok. Kripto çekme özelliği geldiği zaman başka birine ait hesaba veya cüzdana çekilebilirse o zaman olur ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı