"Bir Minecraft filmi" nasıldı?

GargoyleTR

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta sinemada izledim. Evet, belki bir başyapıt, aşırı üzerine durulmuş bir film değil ama çoğu sahne beni eğlendirip güldürmeyi başardı (evet, biliyorum, çoğu sahnede bir sürü klişe mevcut). Eğer çok büyük beklentilerle izlemeyecekseniz, bir Minecraft tutkunuysanız ve maksatınız sadece eğlenmekse, izlenebilir bence. 10/6,5. izleyenlerin de fikirlerini merak ediyorum ayrıca :)

Geçen hafta sinemada izledim. Evet, belki bir başyapıt, aşırı üzerine durulmuş bir film değil ama çoğu sahne beni eğlendirip güldürmeyi başardı (evet, biliyorum, çoğu sahnede bir sürü klişe mevcut). Eğer çok büyük beklentilerle izlemeyecekseniz, bir Minecraft tutkunuysanız ve maksatınız sadece eğlenmekse, izlenebilir bence. 10/6,5. izleyenlerin de fikirlerini merak ediyorum ayrıca :)

Yani mükemmel diyemeyeceğim filme gittiğimde ilk 30 dakika çok sıkıldım ve parayı çöpe attığımı düşündüm fakat sonradan açıldı daha iyi oldu. Ama yani ne bileyim steve falan bir garip yahu, benim puanım 7/10

Yarin gidecektik. Degerlendirmeler uzdu biraz...

Ehh cerezlik bir film. Zaten çok düşünmeye gerek yok, 1.30 saat sonunda mutluydum 10/6.5

Son düzenleyen: Moderatör:
"Yıllardır Minecraft'ı bekliyorum deli bir film olacak" deyip gidenler puanını 2 vs. verirsiniz. Ama fragman öncesi dalga geçen ve bir şey beklemeyenlerdensiniz gayet keyif alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı