Sürprizbozan Bir Minecraft filmi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Bugün çıkmış olup sinemada 4DX dublajlı izlediğim film hakkında düşüncelerimi belirteceğim. Ben şahsen bir şeyi inceleyip paylaşacaksam çok sevdiğim bir şeyi inceleyip paylaşırım ama bu film öyle beklentilerimin altında kalıp rezalet oldu ki nasıl inceleyeceğim bilemiyorum. Filmin bence en kötü yanı filmin "Minecraft" sınırlarını resmen delip geçmesi. Ağabey bu filmin grafikleri nedir ya? Minecraft desen Minecraft değil gerçek dünya desen o da değil. Sanki bir geçiş evresi gibi. Minecraft güncelleme trailerlarında da çok sinirleniyordu millet grafiklere de bu filmin grafiklerinin yanında trailerlardaki grafikler çok normal kalıyor. Filmde ayrıca gösterilen şeylerin yarısı Minecraft'ta yok arkadaş, neye göre eklemişler? Filmin trailerında da millet dalga geçmişti ve gerçekten de öyle. Modlu Minecraft olsa en az 100-150 mod gerekir yani bu hale getirmek için. Grafikleri saymıyorum onu yapmak için ayrı bir oyun yapmak lazım bence. Filmin kadrosu da en sevmediklerimden biri oldu. O kadar uyumsuz olabilecek en kötü kombinasyona sahip bir kadro ki daha kötüsünü görmedim. Ayrıca filmin hikaye anlamında da kendi bir yerlerinden uydurduğu saçmasapan Minecraft'la neredeyse hiç ilgisi olmayan bir hikayesi var. Steve denen eleman parlak bir küp bulup sözde Minecraft olan evrene gidiyor ve orada yaşıyor. Sonra bu parlak küpü dediğim mükemmel ekip buluyor ve sonra bu evrene gidiyor. Gittiklerinde küpün kabı mıdır nedir kırılıyor. Sonra Minecraft'ta Mansion'a gidip orada bulmaya çalışıyorlar ama piglin ordusu ve oyunla gram alakası olmayan Piglin'lerin lideri olan cadı kadın gidip bunlara saldırıyor. Sonra mükemmel ekibimiz gidip onları yeniyor ve Steve dışındakiler dünyaya dönerken Steve ne hikmetse bende geleyim bari deyip dünyaya geliyor ve sonra film bitiyor. Sinemanın içi ayrıca velet sürüsüydü tahmin edebileceğiniz gibi. Onu da belirtmeden geçmeyim. Filmi izleyenlerin görüşünü almak istiyorum. Ben mi bir tek rezalet buldum yoksa film mi rezalet onu bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMDb'de 6.1 ile ortalama bir puana sahip ama sanırım inceleme sayısı çok az olduğu için böyle. Filmi izlemedim ama saçma olduğunu düşünen tek kişi siz değilsinizdir eminim ki, fragmanından açıkçası kötü olduğunu anlayıp gitmemiştim.

IMDb'de 6.1 ile ortalama bir puana sahip ama sanırım inceleme sayısı çok az olduğu için böyle. Filmi izlemedim ama saçma olduğunu düşünen tek kişi siz değilsinizdir eminim ki, fragmanından açıkçası kötü olduğunu anlayıp gitmemiştim.

Hocam inceleme firmalarının öyle 3-4 ortalama vermesi çok nadir oluyor zaten. Ayrıca filmin "Minecraft" filmi olması da çok etkili. Ben açıkçası filmde hep çocuklu aileler gördüm. Hiç de arkadaşlarıyla benim gibi giden genç yoktu. Film'de keşke ender Dragon görseydik fakat kendi bir yerlerinden piglin Boss'u uydurup onunla savaştırmayı uygun görmüşler. Oyun çıkalı 16 sene oldu ve bu oyunun her zaman ana Boss'u ender Dragon'du. Fakat filmde o kadar çok Minecraft'ta olmayan şey var ki say say bitmez zaten.

Ben sevdim şahsen. Filmden beklentiniz yüksek olmasın, çerezlik güzel bir iş. Jason Mamoa ve Jack Black izletiyor diyebilirim. Minecraft severlere bir sürü göndermede var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı