Kamera erişimi olan bir uygulama kamera kaydı almış mı onu soruyorumTelefonun kendi içinden hangi uygulamanın kamera erişimi olduğuna bakabilirsiniz.
Bendede aynısı oluyor yukarda kamera işareti çıkıyor yeşil bir tane ama arkadaş onu sormuyor galiba.Ben LineageOS kullanırken Privacy Guard vardı. Hangi uygulama kamerayı kaç kere kullanmış gösteriyordu çok güzeldi. Şimdi stok MIUI 13'de kamerayı kullanan uygulama olunca sol üstte parlak yeşille kamera simgesi çıkıyor oradan anlayabiliyorum. Kullandığın ROM'u belirtirsen bakabiliriz
Bana uygulamayı yapan kişi kamera verisini kayıt ediyor mu yani video kaydına alıp saklıyor mu o lazımBendede aynısı oluyor yukarda kamera işareti çıkıyor yeşil bir tane ama arkadaş onu sormuyor galiba.
Bana uygulamayı yapan kişi kamera verisini kayıt ediyor mu yani video kaydına alıp saklıyor mu o lazımBen LineageOS kullanırken Privacy Guard vardı. Hangi uygulama kamerayı kaç kere kullanmış gösteriyordu çok güzeldi. Şimdi stok MIUI 13'de kamerayı kullanan uygulama olunca sol üstte parlak yeşille kamera simgesi çıkıyor oradan anlayabiliyorum. Kullandığın ROM'u belirtirsen bakabiliriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.