Bir 144Hz monitörüm var iki HDMI girişi var acaba birine PS4 birine PC bağlarsam bir sorun yaşar mıyım? Oynamak istediğimde PS4 bağlantısına geçeceğim mesela. Acaba PC'ye ya da PS4'e bir zarar oluşur mu? Yardımcı olur musunuz? Ya da iki aygıtta da bir performans dusukluğu yaşar mıyım?
Herhangi bir sorun olmaz. Fazla HDMI girişi birden çok cihaz bağlanabilsin diye konuluyor.
Dikkat etmeniz gereken nokta bilgisayara taktiginiz HDMI portun 144Hz destekleyebilmesi. Bazı monitorlerde her HDMI portu 144Hz veremeyebiliyor. 144Hz destekleyen portu bilgisayara bağlamaya özen gösterin.
Herhangi bir sorun olmaz. Fazla HDMI girişi birden çok cihaz bağlanabilsin diye konuluyor.
Dikkat etmeniz gereken nokta bilgisayara taktiginiz HDMI portun 144Hz destekleyebilmesi. Bazı monitorlerde her HDMI portu 144Hz veremeyebiliyor. 144Hz destekleyen portu bilgisayara bağlamaya özen gösterin.
Yapar, incelemesini daha 1-2 saat önce yayınladım. Kendim de bir aralar öyle yapıyordum. Ciddi bir ısınma oluyor. Kabloyu istediğiniz zaman takarsınız, riske girmeye gerek yok.