Koray531 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Ben: Hocam projede soruları yazıcıdan çıkartsam, cevapları el yazısıyla yapsam olur mu? Pek güzel yazamıyorum. Hoca: Olur ama bir nüsha sadece sorular olsun. Kendisine sorma imkanım yok şu anda, hoca ne demek istiyor?
Ben: Hocam projede soruları yazıcıdan çıkartsam, cevapları el yazısıyla yapsam olur mu? Pek güzel yazamıyorum. Hoca: Olur ama bir nüsha sadece sorular olsun. Kendisine sorma imkanım yok şu anda, hoca ne demek istiyor?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Sanırım bir kağıda soruları, başka bir kağıda da soruların cevaplarını yazmanı istemiş.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #3 Koray531 dedi: Ben: Hocam projede soruları yazıcıdan çıkartsam, cevapları el yazısıyla yapsam olur mu? Pek güzel yazamıyorum. Hoca: Olur ama bir nüsha sadece sorular olsun. Kendisine sorma imkanım yok şu anda, hoca ne demek istiyor? Genişletmek için tıkla... 2 tane çıkartıp. Birinde cevapları yazın demek istemiş.
Koray531 dedi: Ben: Hocam projede soruları yazıcıdan çıkartsam, cevapları el yazısıyla yapsam olur mu? Pek güzel yazamıyorum. Hoca: Olur ama bir nüsha sadece sorular olsun. Kendisine sorma imkanım yok şu anda, hoca ne demek istiyor? Genişletmek için tıkla... 2 tane çıkartıp. Birinde cevapları yazın demek istemiş.