Bir numara arayıp "Şu kişiyle mi görüşüyorum?" deyip kapattı

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Bugün annemi 322'li bir numara arayıp "(isim soy isim) ile mi görüşüyorum?" demiş, annem de "evet" demiş. Ardından telefon kapanmış. Sizce dolandırıcı mıdır? "evet" kelimesini kırparak herhangi bir işlemde kullanırlar mı?

Sanırsam böyle dolanıdırıcılıklar var evet kelimesini ağızdan çıkarıp başka şey diyormuş gibi yapıyorlar eğer böyle bir şey olduysa temkinli olun derim.

Sanırsam böyle dolanıdırıcılıklar var evet kelimesini ağızdan çıkarıp başka şey diyormuş gibi yapıyorlar eğer böyle bir şey olduysa temkinli olun derim.

Doğru diyorsunuz hocam, teşekkür ediyorum bilginiz için.

Bugün annemi 322'li bir numara arayıp "(isim soy isim) ile mi görüşüyorum?" demiş, annem de "evet" demiş. Ardından telefon kapanmış. Sizce dolandırıcı mıdır? "evet" kelimesini kırparak herhangi bir işlemde kullanırlar mı?
O ile mi görüşüyorum yerini değiştirip bilmem ne mesela evinizi satmayı onaylıyor musunuz falan diyorlar, o kısmı düzenleyerek anneniz evet dediği için demiş sayılıyor.

İstediklerini yapsınlar her birini biliyorlar izliyorlar.
Günü gelince de enselerine çöküyorlar.
Beni seni dolandırmaya devam etsinler devlet bizi onlarla her türlü karşılaştırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı