Bir numaranın sahibine kayıtlı diğer numaralar nasıl öğrenilir?

box|CaRBoN

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bende bir kişinin telefon numarası var. Bu telefon numarasına kayıtlı olan yani bu şahsa kayıtlı olan diğer numaraları nasıl bulabilirim ücretsiz şekilde?

Dostum, bilinmeyen numara sorgulama diye aratırsan yanlış hatırlamıyorsam 7 TL gibi bir ücretle hattın kimin üstüne olduğunu öğrenebilirsin. O hattın kime ait olduğunu bulunca ise bir diğer hizmete geçiyorsun isimden numara sorgulama. Kişinin adını soyadını ve oturduğu yeri giriyorsun. (Yer önemli). O şehirde yaşayan tüm x kişilerinin numaralarını senin karşına çıkarıyor yine böyle küçük bir miktar karşılığında.

İnsan gibi sorduğun soruya insan gibi cevap verilmiş zaten, istediğin cevap verilmeyince insanları terslemeyi bırakmalısın.
Jira'nın alma ihtimali olan cezaya razıyım. (şimdi zaten Jira eski üye cezası uzun sürer ben zaten bir kaç gün nadiren girebileceğim.Benim için sorun olmaz.). Kardeşim trojen atıp veya ona benzer bir şey yaparsan olabilir. (Technopat'da katıldığım ilk andan beri Jira bana yardımcı oldu, bu fedekarlığı yönetim izin verirse yaparım.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı