Deco M4 kullanabilirsin fiyatı biraz fazla ama 1 seneden fazla süredir kullanıyorum. Ne kesilme oldu ne de herhangi bir sorun yaşadım. Bizim internet alt katta ve 150 MB. Bunu bağladığımda üst kata direk 150 MB gönderiyor gayet iyi makine. O duvardan bağlı olanlara benzemez.
öyle birşey yaşamadım aşşağıda ne veriyorsa yukarıda aynı sonuçAnladım ping durumları falan nasıl çıkıyor mu ping.
Dostum kablo çekmek en sağlıklı yöntem fakat duvarları delcen etcen falan çok batar ev. Çok zahmet olur o şekilde. Ailenle tartışırsın, uğraştırır o yöntem. Onun yerin 400 liraya al bunu. Tak prize olay bitt. Merkezi noktaya koyarsan full çeker 80, 90 rahat alırsın. Buyur linki:Maliyeti çok da önemli değil sonuöta adamakıllı bir sinyal güçlendirici 1 1.5 k arası yani maximım ne kadar tutabilirki asıl sorun nereden nasıl çekiceğim?
Ama odamda zaten Max 10 falan alıyorum sanırım hem odanın konumu hem de duvarlar falan kalın herhalde Max alacağım 30 falandır ben 80 90ları istiyorum.
Teşekkürler sağ olun.
Bu bilgisayarın wifi 4 veya wifi 5 gibi alış hız durumuna göre de düşünülür.Mesela wifi 4 ile internet almayan wifi 5 ile İnternete girebilir.Bunu bilgisayardan wifi ayarlarından kontrol edebilirsin.Modem ve bilgisayar wifi 5 yetenekli ise ayarla.Odam üst katta ve internet 100Mbps olmasına rağmen 10 Mbps çekiyor. Bunun nasıl düzeltebilirim? Kablo falan çekebilir miyim odama?
Bu bilgisayarın Wi-Fi 4 veya Wi-Fi 5 gibi alış hız durumuna göre de düşünülür. Mesela Wi-Fi 4 ile internet almayan Wi-Fi 5 ile internete girebilir. Bunu bilgisayardan Wi-Fi ayarlarından kontrol edebilirsin. Modem ve bilgisayar Wi-Fi 5 yetenekli ise ayarla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.