M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Sınav notunuzu soruyor, siz de onun tahmin etmesini istiyorsunuz. O da “Oğlum, söylesene; ben nereden bileyim?” deseydi.
Sınav notunuzu soruyor, siz de onun tahmin etmesini istiyorsunuz. O da “Oğlum, söylesene; ben nereden bileyim?” deseydi.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.013 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2025 #3 Cümle gereğinden fazla düzgün olduğu için anlamadım.
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 549 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #4 M3rt0o dedi: Sınav notunuzu soruyor, siz de onun tahmin etmesini istiyorsunuz. O da “Oğlum, söylesene; ben nereden bileyim?” deseydi. Genişletmek için tıkla... Deseydi söylerdim sonucu direk
M3rt0o dedi: Sınav notunuzu soruyor, siz de onun tahmin etmesini istiyorsunuz. O da “Oğlum, söylesene; ben nereden bileyim?” deseydi. Genişletmek için tıkla... Deseydi söylerdim sonucu direk
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #5 Murat Can Şimşek dedi: Cümle gereğinden fazla düzgün olduğu için anlamadım. Genişletmek için tıkla... Verdiği cevap normal mi diye soruyorum mcf dedi: Oğlum? Genişletmek için tıkla... Muhabbetin var
Murat Can Şimşek dedi: Cümle gereğinden fazla düzgün olduğu için anlamadım. Genişletmek için tıkla... Verdiği cevap normal mi diye soruyorum mcf dedi: Oğlum? Genişletmek için tıkla... Muhabbetin var
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.294 Çözümler 123 16 Ağustos 2025 #6 M3rt0o dedi: Verdiği cevap normal mi diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Evet normal. Sence değil mi?
M3rt0o dedi: Verdiği cevap normal mi diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Evet normal. Sence değil mi?
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 549 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #7 M3rt0o dedi: Verdiği cevap normal mi diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Yani tahminde edebilirdi bı sayı soylicek kafasından ama normal yani niye bu kadar garipsedinki ?
M3rt0o dedi: Verdiği cevap normal mi diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Yani tahminde edebilirdi bı sayı soylicek kafasından ama normal yani niye bu kadar garipsedinki ?
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #8 Lusadris dedi: Evet normal. Sence değil mi? Genişletmek için tıkla... "Söylesene ben nereden bileyim sonucunu" cevabı
Lusadris dedi: Evet normal. Sence değil mi? Genişletmek için tıkla... "Söylesene ben nereden bileyim sonucunu" cevabı
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #9 Gayet normal.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.294 Çözümler 123 16 Ağustos 2025 #10 M3rt0o dedi: "Söylesene ben nereden bileyim sonucunu" cevabı Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediyordum zaten. Hem bunu neden bu kadar taktın ki?
M3rt0o dedi: "Söylesene ben nereden bileyim sonucunu" cevabı Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediyordum zaten. Hem bunu neden bu kadar taktın ki?