Grkemss Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 Bir önceki BIOS sürümüne dönebilir miyim? Dönersem sorun çıkar mı? Dönmemdeki amaç BIOS'u guncelledikten sonra ınput not supported hatası alıyorum.
Bir önceki BIOS sürümüne dönebilir miyim? Dönersem sorun çıkar mı? Dönmemdeki amaç BIOS'u guncelledikten sonra ınput not supported hatası alıyorum.
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #2 Grkemss dedi: Bir önceki BIOS sürümüne dönebilir miyim? Dönersem sorun çıkar mı? Dönmemdeki amaç BIOS'u guncelledikten sonra ınput not supported hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Grkemss dedi: Bir önceki BIOS sürümüne dönebilir miyim? Dönersem sorun çıkar mı? Dönmemdeki amaç BIOS'u guncelledikten sonra ınput not supported hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Grkemss Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Enes Torun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu değil hocam denedim bunu Artı 0 Eksi
Enes Torun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu değil hocam denedim bunu
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 15 Temmuz 2022 #4 BIOS'a girebiliyor musunuz? Eğer anakartınız da flashback varsa dönebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Grkemss Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 361370 dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz? Eğer anakartınız da flashback varsa dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam giremiyorum ama PC açılıyor.Acilirken ınput hatası veriyor. Artı 0 Eksi
361370 dedi: BIOS'a girebiliyor musunuz? Eğer anakartınız da flashback varsa dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam giremiyorum ama PC açılıyor.Acilirken ınput hatası veriyor.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 15 Temmuz 2022 #6 Grkemss dedi: Hayır hocam giremiyorum ama PC açılıyor. Acilirken ınput hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartı modelin nedir? Artı 0 Eksi
Grkemss dedi: Hayır hocam giremiyorum ama PC açılıyor. Acilirken ınput hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ve ekran kartı modelin nedir?
KS KS Grkemss Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #7 361370 dedi: İşlemci ve ekran kartı modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 1200 sapphire Rx 570.Bios guncelledikten sonra oldu. Artı 0 Eksi
361370 dedi: İşlemci ve ekran kartı modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Ryzen 3 1200 sapphire Rx 570.Bios guncelledikten sonra oldu.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 15 Temmuz 2022 #8 Grkemss dedi: Ryzen 3 1200 Sapphire RX 570.BIOS guncelledikten sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun GPU'ya da monitörde olduğunu düşünüyorum yedek bir GPU ve monitör varsa dener misiniz? TV'de olur. Artı 0 Eksi
Grkemss dedi: Ryzen 3 1200 Sapphire RX 570.BIOS guncelledikten sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunun GPU'ya da monitörde olduğunu düşünüyorum yedek bir GPU ve monitör varsa dener misiniz? TV'de olur.