Bir okul için 38.8 km değer mi?

zephaneos

Femtopat
Daha fazla  
Gitmek istediğim lisenin bana mesafesi 38.1 km, ve şu an anlaşma yaptığımız okulun bana mesafesi ise 11,7 km, şöyle bir şey var ki benim istediğim liseyi kazanırsak, istediğim bir model motor alınma ihtimali çok çok yüksek. Yarıyılda çalışmaya başladım iyice, kazanırım inşallah. Ama şöyle bir yanı var ki, kazanırsam her gün 38 km yol gitmek zorunda kalacağım, ya motor ile ya da araba ile, sizce 38 km bir okul için değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: MY7
Gidilmez, ne kadar güzel bir lise bile olsa bir noktadan sonra lanetler ediyorsun giderken.

Orada bir ev kiralayamaz mısınız?

Değmez. Çok uzakta yani yürüme mesafesi bile değil. Ben en fazla 5km yürüyorum bir yere oda 1 saat sürüyor seninki yürüme mesafesi bile 8-9 saat sürüyor. Hiç çekilmez boş ver.

Orada bir ev kiralayamaz mısınız?

Kiralanır, ama büyük masraf hocam. İnsanın aklına "değer mi?" sorusu takılıyor tabii.

Yapacağın masrafı düşün. Her gün en azından 80 90 TL yakacak motosiklet. Araba ise çok daha fazla.

Güzel nokta hocam, bu açıdan da bir dert. Tabii kaza riski de var, en nihayetinde sinyal vermeyen bir doblocunun altında kalmak istemez kimse. Sanırım en sonunda ailemle konuşup ortak yolu bulmayı deneyeceğim.

Gidilmez, ne kadar güzel bir lise bile olsa bir noktadan sonra lanetler ediyorsun giderken.

Yaşanmış bir tecrübe kokusu alıyorum. haklısınız, bence de her gün çekilmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…