İ İlker Gürsel Zeptopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Nisan 2022 #1 Bir ortama girdiğimde kendimi nasıl sevdirebilirim? Neler yaparsam neler sorarsambenden tiksinirler?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 9 Nisan 2022 #2 Yani yapmacık olupta kendimi sevdirmeye hiç uğraşmadım, açıkçası kendiniz oluduktan ve kendinizi kasmadıktan sonra her türlü sevilebilirsiniz bence.
Yani yapmacık olupta kendimi sevdirmeye hiç uğraşmadım, açıkçası kendiniz oluduktan ve kendinizi kasmadıktan sonra her türlü sevilebilirsiniz bence.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 9 Nisan 2022 #3 Kendin olman en iyisi, sevmiyorlarsa başka ortam bulursun. Kendinizi insanlara sevdireceğim diye küçük düşürmeyin ya da yapay olmayın. Başka ortam mı yok? Kendinize saygınız olsun.
Kendin olman en iyisi, sevmiyorlarsa başka ortam bulursun. Kendinizi insanlara sevdireceğim diye küçük düşürmeyin ya da yapay olmayın. Başka ortam mı yok? Kendinize saygınız olsun.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 9 Nisan 2022 #4 Kızlar benimle ilgilenmiyor Açtığın bu konunun, açtığın bu diğer konuyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Kızlar benimle ilgilenmiyor Açtığın bu konunun, açtığın bu diğer konuyla ilgili olduğunu düşünüyorum.
İ İlker Gürsel Zeptopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Nisan 2022 #5 439902 dedi: Kızlar benimle ilgilenmiyor Açtığın bu konunun, açtığın bu diğer konuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok farklı şeyler
439902 dedi: Kızlar benimle ilgilenmiyor Açtığın bu konunun, açtığın bu diğer konuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok farklı şeyler