Bir oyun için minimum sistem gereksinimi ne anlama geliyor?

M3GTR

Kilopat
Daha fazla  
Unturned oyunu için minimum sistem gereksinimini karşılıyorum. Ama oyunu en düşük ayarlarda açtığımda nasıl bir oyun deneyimi yaşarım? 20-30 FPS gibi mi, yoksa 60 FPS'e kadar rahat alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unturned konusunda bilgiliyim sistem özelliklerinizi yazarsanız tahmini bir değer verebilirim diye düşünüyorum. Sistem özellikleriniz minimum gereksinimin ne kadar üstünde bilmiyoruz sonuçta.

Unturned konusunda bilgiliyim sistem özelliklerinizi yazarsanız tahmini bir değer verebilirim diye düşünüyorum. Sistem özellikleriniz minimum gereksinimin ne kadar üstünde bilmiyoruz sonuçta.
CPU Intel Core i3 6006U 2 GHz
RAM 4 GB DDR4
Ekran Kartı Intel HD graphics 520

Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Unturned 3 optimizasyonu rezalet bir oyun bunu aklınızda bulundurun. Oyunu kötüleme gibi bir amacım yok ayrıca en sevdiğim 2. oyundur diyebilirim, 380 saat oynama sürem var her ayrıntısını bilirim. Unturned yakın zamanda 4. sürümüne geçecek ve yeni sürüm Unity yerine Unreal Engine tabanlı olacak. Fakat Unturned 4'ün ayrı bir oyun olarak çıkacağını, eskisi gibi güncelleme ile gelmeyeceğini ve paralı olabileceğini söyleyen insanlar da var.

Hocam haklısınız. Ben 2 yıldır Unturned sunucu piyasasındayım çoğu firmada teknik destek de yaptım, yüksek sistemlerde sorun yaşayan, BattlEye hatası alan, crash yiyen o kadar çok insan var ki. Oyun halen stabil değil çoğu kişide. Unreal Engine tabanlı olan ve ücretsiz bir versiyon çıkarsa tutacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…