E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #11 toprak33 dedi: Oyun Good Pizza Great Pizza. Microsoft Store'da indirecektim ancak yalnızca Windows 11 ile oynandığı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ile oynamıştım. Oynanır.
toprak33 dedi: Oyun Good Pizza Great Pizza. Microsoft Store'da indirecektim ancak yalnızca Windows 11 ile oynandığı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ile oynamıştım. Oynanır.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2023 #12 toprak33 dedi: Oyun Good Pizza Great Pizza. Microsoft Store'da indirecektim ancak yalnızca Windows 11 ile oynandığı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer ilginizi çeken bir özelliği varsa 11'in geçin. Onun dışında emülatörde kullanabilirsiniz oyun için.
toprak33 dedi: Oyun Good Pizza Great Pizza. Microsoft Store'da indirecektim ancak yalnızca Windows 11 ile oynandığı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer ilginizi çeken bir özelliği varsa 11'in geçin. Onun dışında emülatörde kullanabilirsiniz oyun için.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 3 Aralık 2023 #13 toprak33 dedi: Good Pizza Great Pizza. İndirmiştim ama bilgisayara virüs bulaşır korkusu ile sildim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ile oynanabilir gözüküyor Steam üzerinden.
toprak33 dedi: Good Pizza Great Pizza. İndirmiştim ama bilgisayara virüs bulaşır korkusu ile sildim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 ile oynanabilir gözüküyor Steam üzerinden.
toprak33 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #14 Pencere bakıcısı dedi: Oyun Steam var zaten 10 destekli. https://store.steampowered.com/app/770810/yi_Pizza_Gzel_Pizza/ Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama o oyuna 300 TL vermek istemem
Pencere bakıcısı dedi: Oyun Steam var zaten 10 destekli. https://store.steampowered.com/app/770810/yi_Pizza_Gzel_Pizza/ Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın ama o oyuna 300 TL vermek istemem
dosh Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 279 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #15 ruskceawin dedi: Hangi oyun Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle VAROLANT
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 3 Aralık 2023 #16 Pencere bakıcısı dedi: Oyun Steam var zaten 10 destekli. https://store.steampowered.com/app/770810/yi_Pizza_Gzel_Pizza/ Genişletmek için tıkla... Bu oyun 10 dolar mı? Android'den devam.
Pencere bakıcısı dedi: Oyun Steam var zaten 10 destekli. https://store.steampowered.com/app/770810/yi_Pizza_Gzel_Pizza/ Genişletmek için tıkla... Bu oyun 10 dolar mı? Android'den devam.
toprak33 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #17 sukuterkopke dedi: Eğer ilginizi çeken bir özelliği varsa 11'in geçin. Onun dışında emülatörde kullanabilirsiniz oyun için. Genişletmek için tıkla... Emülator çok kasıyor Pcman80 dedi: Bu oyun 10 dolar mı? Android'den devam. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok.
sukuterkopke dedi: Eğer ilginizi çeken bir özelliği varsa 11'in geçin. Onun dışında emülatörde kullanabilirsiniz oyun için. Genişletmek için tıkla... Emülator çok kasıyor Pcman80 dedi: Bu oyun 10 dolar mı? Android'den devam. Genişletmek için tıkla... Telefonum yok.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Aralık 2023 #18 toprak33 dedi: Kusura bakmayın ama o oyuna 300 TL vermek istemem. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Android destekli 3 parti şekilde Play Store'ya da APK ile kurun. Pencere bakıcısı dedi: Windows 10 Android destekli 3 parti şekilde Play Store'ya da APK ile kurun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
toprak33 dedi: Kusura bakmayın ama o oyuna 300 TL vermek istemem. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Android destekli 3 parti şekilde Play Store'ya da APK ile kurun. Pencere bakıcısı dedi: Windows 10 Android destekli 3 parti şekilde Play Store'ya da APK ile kurun. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
toprak33 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #19 Pencere bakıcısı dedi: Windows 10 Android destekli 3 parti şekilde Play Store'ya da APK ile kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bakıyorum Google Play Store şimdi indirdim ve yüklemeyi deneyeceğim saolun. Ancak sizin attığınız videodan bişey anlamadığım için internete yazdım ve Google Play Games Beta'nın sitesinde vardı ordan indirdim. Yinede fikir verdiğiniz için saolun. Hocam benim bilgisayarın ram 4GB. Desteklenmiyor dedi. Son düzenleme: 3 Aralık 2023
Pencere bakıcısı dedi: Windows 10 Android destekli 3 parti şekilde Play Store'ya da APK ile kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bakıyorum Google Play Store şimdi indirdim ve yüklemeyi deneyeceğim saolun. Ancak sizin attığınız videodan bişey anlamadığım için internete yazdım ve Google Play Games Beta'nın sitesinde vardı ordan indirdim. Yinede fikir verdiğiniz için saolun. Hocam benim bilgisayarın ram 4GB. Desteklenmiyor dedi.