Bu üzücü durumu söylemek istedim. Bugün 4 taksitle Ghost of Tsushima PS4'ü 270 TL'ye aldım. Hayatım da bir oyuna ilk defa bu kadar para verdim ve gerçekten üzgünüm. Tabii oyunun kalitesi iyi fakat 270 TL gene iyi aldığımı bilmek üzdü be
Bu üzücü durumu söylemek istedim. Bugün 4 taksitle Ghost of Tsushima PS4'ü 270 TL'ye aldım. Hayatım da bir oyuna ilk defa bu kadar para verdim ve gerçekten üzgünüm. Tabii oyunun kalitesi iyi fakat 270 TL gene iyi aldığımı bilmek üzdü be
Sorun oyun firmalarında değil. Neden korsan oynadığınızı, oyunların neden fiyatlarının bu kadar yüksek olduğunu ve alım gücünün ne neden bu kadar düşük olduğunu sorumlusu olan kişilere sorup nefretinizi onlara kusmanızı, yapabiliyorsanız onlara mizahi bir şekilde anlatmanızı tavsiye ederim.
A premium highly-immersive VR experience developed for haptic feedback via motion floors, body suits and climate control. Go it alone or play with up to four friends in LAN co-op to destroy the infestation at the FuriCorp Research facility.