Bir oyuna en fazla kaç para verirsiniz?

20 dolardan fazlasını vermem.
Bende kısmen öyle düşünüyorum. Güzel fiyat. 20 dolara yeteri kadar oyun barındırıyor Launcher'lar. Arada bir böyle yılın oyunu seçilmiş Baldur's Gate 3 ve onun gibi oyunlar için 20 dolar üstü veririm bende o kadar.

Knight Online'da 50.000 TL'ye çar dizmiştik sanırım o para.
Bambaşka bir evren ya O tür oyunları sevip sevmemekten ziyade ben direkt oyun içi alışverişle o kadar alakam olmadı. Çok distopik geliyor mu deyim artık ne diyeyim En son Valorant hesabım 3000TL idi ve daha fazlasını da vermedim. Lakin yine de pişmanım.

Hobi ise maksimum 1000TL veririm bu arada.

Ancak oyunlar bağımlılık derecesine ulaşıyor.

Eğer amaç hobiyse 1000TL, eğer bağımlı yapacaksa hiç vermemeyi tercih ederim.

Valorant'a yatırdığın para genelde uçuyor gidiyor ama. Ben yatırdığım 50.000 TL'yi olduğu gibi hatta karla geri almıştım. Aman boşver sevme zaten.

Gta 6 hariç maks 40 50 dolar.
Bak buda haklı bir bakış açısı. Yani imkanı olan kişilerin yine anımsanmayacak kadarı böyle düşünüyordur diye tahmin ediyorum. Mesela bende en fazla 20 dolar falan fiyat harcarım tek bir oyun zorlasam anca 30 dolara çıkarım ama GTA 6 için daha da zorlarım gibi. Rockstar zaten çok farklı bir evren. Adamların oyunları devrim niteliğinde. Hele ki devrim niteliğinde oyun yapmanın belki en zor olduğu bu dönemdir ama Rockstar yine iddaalı.

Hocam oyun içi hiçbir ögeye para vermem özellikle skin falan. Çoğu kişi oyuna 20 dolar veriyor 50 60 dolar oyun içi satın alım yapıyor bundan dolayı söylüyorum. GTA 6 ise istisna vallahi. 100 dolar olsa yine de almayı düşünüyorum.

Birkaç istisna oyun var LoL'den örnek vereyim LoL 200 dolar olsa bile o oyunu alırım çünkü bitmeyecek bir oyun ve sezon 7 oyuncusuyum 10k saat görmüşumdur.

Valorant'a yatırdığın para genelde uçuyor gidiyor ama. Ben yatırdığım 50.000 TL'yi olduğu gibi hatta karla geri almıştım. Aman boşver sevme zaten.
Doğru gerçi Knight Online ve Metin 2 ile nakit para kazanabiliyorsun. Aslında böyle bakınca en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…