Bir oyuna en fazla kaç para verirsiniz?

Hocam Online olmadığı sürece almıyorum. Bu fiyata da genelde Online oyunlar oluyor zaten. Single olanları başka hesaplardan oynuyorum bayağı da mutluyum.
Eğlence sektörü. Zevkler baya farklı. İstersen kendi hesabında istersen hesaplar halinde oyna. Bir şey denilemez. Ama ben hesapla oyun oynamamak için pahalı oyunlarla pek ilgilenmiyorum. Anca böyle çok istediğim serilere para harcıyorum. Yoksa 1 oyun için bende genellikle 10 dolar aşağısı fiyat harcıyorum. O yüzden kütüphanem indie dolu. Zaten oyun oynamak için Üni'de pek zamanım kalmayacak o yüzden çok istediğim oyunlara zaman ayırıp daha az oyun almaya çalışıyorum.

Ya şimdi tabii ki GTA 6'ya o kadar para verilir de bu çok uç noktada bir örnek oldu Ben daha genel sormuştum. Mesela diğer herhangi bir beğendiğin AAA oyunu içinde 80 dolar verir misin? Zira GTA 6 kadar zaten iyi olamaz ama GTA 6 üstünden örneklendiriyorsun.

90$ - Call of Duty Black ops 7.
Arka arkaya çıkan ve bu nedenle hikayenin gitgide özensiz hale gelen ekibin oyununa bu kadar para vermek bana değişik geliyor Çünkü hikaye ne kadar iyi olursa olsun 10 saatte bitiyorsa içinde ukte bırakacak lakin hikaye de o kadar iyi değil. Acaba sadece online kısmı için mi o kadar vermiştin?

Anladım. Sistem harbiden baya yaşlanmış. Zira 2060 bile almamak lazım artık bu dönemde mesela. Umarım daha iyileri senin olur

4000. O da sadece Witcher 4, RDR 3 veya GTA 6 tarzı oyunlar içindir.
Normalde diğer AAA oyunlara ne kadar verirsin? Onlar zaten zirve nokta

RDR 3 çıkarsa 250$ olsun veririm doğrusu.
Ya çok güzel oyun, Rockstar'ın kendisi de zirve ama iyi deneyim yaşayacağız diye yine o kadar fazla bedel ödemesek daha iyi olur sanki

Şunu da ekleyeyim biraz fazla sert çıkmışım. Oyun tarihinin teknik açıdan en iyi ilk 10 oyunu veya 20 oyununa girer bana göre Fifa. Bunu futbol konseptiyle değil de o NPC insanların baya doğal olan fizikleriyle yapar. Mortal Kombat'a baksan yandan bakmalı dövüş oyunu ama onlar bile fiziği bu kadar doğal yapmadılar veya yapamadılar. Ama içerikte şart olmuyor değil. Mesela rekabetçi oyunlarda oynuyorum onlarda içerik manasında daha vasat ama kendi tarzları o. Lakin Fifa'da rekabetçi tarafı varken kariyer kastığımız single kısmı olunca da daha fazla şey beklemiyor değil insan. Yoksa yine para basılır yanlış anlaşılmayayım Yaptığınız şey çok mantıksız bir şey değil.

Son düzenleme:
Evet ama o max fiyat olurdu hocam, şu dk ya kadar aldığım en pahallı oyun Tarkov (o da beğenmedim oyunu hem zor hem de karışık)

Şimdi bu soru oyunun türüne bağlı mesela hikayeli oyunlar 10-20 saat sürüyor hatta 3-4 saat süren oyunlar bile var burada korsan alternatifi de var. Ama o oyun mükemmel bir oyunsa ve 100-200 saat geçireceksem seve seve 60-70 dolar veririm. Veya Online oyun ise saatlerimi geçirebilirim. Oyunun oynanabilirlik süresini bağlı bence.

Hocam multiplayer’e yöneldiklerini fark etmedinuz mi? Ve call of duty hak eder. Önceki oyunların hatrına aldım ve oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…