aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Merhaba, bir oyun için macro-script yaptırmak istiyorum. Nerede bunu yaptırabilirim? Yazılım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Merhaba, bir oyun için macro-script yaptırmak istiyorum. Nerede bunu yaptırabilirim? Yazılım bilmiyorum.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.100 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Aidenzawesome dedi: Merhaba, bir oyun için macro-script yaptırmak istiyorum. Nerede bunu yaptırabilirim? Yazılım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tersine mühendisllik lazım.
Aidenzawesome dedi: Merhaba, bir oyun için macro-script yaptırmak istiyorum. Nerede bunu yaptırabilirim? Yazılım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tersine mühendisllik lazım.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.128 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Dubai 5 Nisan 2025 #3 MidI0ck dedi: Tersine mühendisllik lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunun ne olduguna bagli, macronun yada scriptin ne yapacagina bagli. Ek olarak bu tarz seyler bot/hile kategorisine girer/girebilir ve neredeyse hemen hemen her oyunun ToS'una aykiridir.
MidI0ck dedi: Tersine mühendisllik lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunun ne olduguna bagli, macronun yada scriptin ne yapacagina bagli. Ek olarak bu tarz seyler bot/hile kategorisine girer/girebilir ve neredeyse hemen hemen her oyunun ToS'una aykiridir.