Bir oyunda bir tuşa basıp ms artırıp sonra bir daha basıp ms düşürmek mümkün mü?

Mümkün değil ( Bildiğim kadarıyla )

Arkada oyun indir onun yerine daha mantıklı.
Ekstra olarak fazladan lag yaratmak için kullanılan programlar var.
Ama oyun içi tuşa atayıp MS arttırmanız mümkün değil diye biliyorum.

Arkada oyun indir onun yerine daha mantıklı.
Ekstra olarak fazladan lag yaratmak için kullanılan programlar var.
Ama oyun içi tuşa atayıp ms arttırmanız mümkün değil diye biliyorum.

Mesela bir örnek versene ping artırmak için program adam önümde hareket etmiyor bir anda arkama ışınlanıyor lagla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bildiğim tek program bu

Program var mı bilmiyorum ama olsa bile çalışma mantığını tahmin edebiliyorum. Sizin altyapınıza göre pratikte ne olacağı değişir. Mesela bufferbloat durumu çok iyiyse ping bile oynamayabilir. Ya da çok kötüyse oyundan bile düşebilirsiniz. Sonuç olarak böyle bir program olsa bile istediğiniz durumun oluşma ihtimali çok düşük.

Programla değilde anlık kesinti ile yapabilirsiniz, zamanında Wolfteam oynamış arkadaşlar çok aşinadır bu fiş çekme olayına.

İstediğiniz anda internetinizin bilgisayara yada modeme bağlanan kablosunu çıkartıp kısa bir süre sonra geri takarak ışınlanabilirsiniz.

Yazacaktım da sen yazmışsın fiş çekene biz de çekerdik ama çok cekince komple atardı oyundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…