Stâtzy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 77 25 Temmuz 2021 #1 Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2021
Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Temmuz 2021 #2 Gerçek bıçağı nerede kullanacaksınız ki? İkisi de dekorasyon. Oyundaki bıçağı en azından başkaları da görür. İkisi de fuzuli benim için.
Gerçek bıçağı nerede kullanacaksınız ki? İkisi de dekorasyon. Oyundaki bıçağı en azından başkaları da görür. İkisi de fuzuli benim için.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.495 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Temmuz 2021 #3 Stâtzy dedi: Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hangisi ile daha mutluysan onu al.
Stâtzy dedi: Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hangisi ile daha mutluysan onu al.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.507 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 25 Temmuz 2021 #4 Fiziksel.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 Oyun, oyun, oyun. Oyun her şeydir.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 25 Temmuz 2021 #6 Oyunda hava atmak daha zevkli.
Alourin Femtopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2021 #7 hangisini daha çok kullanacaksan onu al
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #8 Stâtzy dedi: Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Oyundan alacaksan CS:GO kelebek bıçak al. Fiyatı durmadan artıyor. Oynadıktan sonra pahalı bir fiyata satarsın.
Stâtzy dedi: Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Oyundan alacaksan CS:GO kelebek bıçak al. Fiyatı durmadan artıyor. Oynadıktan sonra pahalı bir fiyata satarsın.
mor ekmek Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Temmuz 2021 #9 Stâtzy dedi: Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Oyunda alırsan geri satabilirsin ama ikinci el bıçağı kolayca satabileceğini sanmıyorum.
Stâtzy dedi: Bir oyunda Skin olarak bıçak almak mı yoksa, gerçek bir antrenman bıçağı mı almalıyım karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Oyunda alırsan geri satabilirsin ama ikinci el bıçağı kolayca satabileceğini sanmıyorum.
Stâtzy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 77 25 Temmuz 2021 #10 183206 dedi: Gerçek bıçağı nerede kullanacaksınız ki? İkisi de dekorasyon. Oyundaki bıçağı en azından başkaları da görür. İkisi de fuzuli benim için. Genişletmek için tıkla... Gerçek bıçak değil. Antrenman bıçağı, oyunda elime aldığımdaki zevki gerçekte elimde de o hissi tatmak istiyorum. Kalem çevirmeyi de seviyorum 2. bir hobi gibi olur diye düşündüm. metin2oynuyorum dedi: Hangisi ile daha mutluysan onu al. Genişletmek için tıkla... Karar veremedim işte X( Better Call Me dedi: Oyundan alacaksan CS:GO kelebek bıçak al. Fiyatı durmadan artıyor. Oynadıktan sonra pahalı bir fiyata satarsın. Genişletmek için tıkla... mor ekmek dedi: Oyunda alırsan geri satabilirsin ama ikinci el bıçağı kolayca satabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO değil işte, Valorant'ta sorun da orada :/
183206 dedi: Gerçek bıçağı nerede kullanacaksınız ki? İkisi de dekorasyon. Oyundaki bıçağı en azından başkaları da görür. İkisi de fuzuli benim için. Genişletmek için tıkla... Gerçek bıçak değil. Antrenman bıçağı, oyunda elime aldığımdaki zevki gerçekte elimde de o hissi tatmak istiyorum. Kalem çevirmeyi de seviyorum 2. bir hobi gibi olur diye düşündüm. metin2oynuyorum dedi: Hangisi ile daha mutluysan onu al. Genişletmek için tıkla... Karar veremedim işte X( Better Call Me dedi: Oyundan alacaksan CS:GO kelebek bıçak al. Fiyatı durmadan artıyor. Oynadıktan sonra pahalı bir fiyata satarsın. Genişletmek için tıkla... mor ekmek dedi: Oyunda alırsan geri satabilirsin ama ikinci el bıçağı kolayca satabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO değil işte, Valorant'ta sorun da orada :/