Steam Bir oyunu başka bir diske taşımaya çalışınca " kütüphane klasörü yazılabilir değil " hatası

ardagunes21

Yoctopat
Daha fazla  
Steam de başka bir diske oyun yüklemek istiyorum ama o diske Steam yüklü değil ve ben oraya oyun yukleyemiyorum veya taşıyamıyorum. Yüklemek istediğim disk "e" ve Steam kütüphane klasörü yazılabilir değil diyor.

Merhaba, sizin sorunuzun çözümü bu gibi duruyor. Deneyebilir misiniz rica etsem?

Steam ayarlar kütüphane seçeneklerine girin. Oradan yeni bir kütüphane oluştur seçeneğini seçin ve yeni oyunlarınızı hangi diske eklemek istiyor iseniz o diske yeni kütüphane oluşturun. Oyun indirir iken hangi diske kurmanızı istediğini soracaktır. İster SSD disk isterseniz de hardiskinize kurabilirsiniz.

Eğer yüklü olan oyunlarınızı taşıma işlemi yapmak istiyorsanız izlemeniz gereken yol ise;

Steam ayarlar kısmında yedekle ve geri yükle kısmından oyunlarınızı yedekleyin. Oyunlarınızı yedekledikten sonra Steam'i bilgisayarınızdan kaldırın. Steami tekrar SSD diskinize kurun. Yine en başta anlattığım gibi Steam ayarlar Kütüphane seçeneklerinden hardiskinize yeni kütüphane kısa yolu oluşturun.

Steam SSD nizde kurulu. Ardından Steam ayarlardan oyunları yedekle ve geri yükle kısmından daha önce yedeklediğiniz oyunun dosyasını seçin ve SSD veya hardiskinize kurun.

Hocam Steam'iniz eski diskinizden yeni diske almayı. Bunu yaparken eski ve yeni inicek oyunları yani: Yeni indirilen, önceki oyunlarınızı silmeden ve Steam uygulamanızı hardiskinizden yeni SSD nize nasıl alacağınızı ve yeni oyunlarınızında istediğiniz yere yükleme işlemini anlattım.

Umarım işinize yarar. Bu işlemleri bende çok sık yapmıştım. Yine takıldığınız bir noktada yardımcı olmaya çalışırız.

Öncelikle çok teşekkürler hocam.Kütüphane kısmından kütüphane oluşturulmuyor,indirmeler kısmından oluşturuluyor.Foruma yeni gelen bunun gibi sorusu olanlar bunu yapsın.Kütüphane kısmından değil,indirmeler kısmında.Ben ne demek istediğinizi anladım hocam yaptım da çok sağolun,iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı