Bir oyunu bitirmeden başka oyuna başlanır mı?

Erkan Skywalker

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Eskişehir/Türkiye
Merhabalar, normalde 1 haftadır falan Uncharted 4 oynuyorum fakat son zamanlarda arkadaşlarım aşırı derece de RDR2 övdükleri için bir RDR2'ye başlayasım var. Uncharted 4'ün daha %60'ında falanım. Tek korkum eğer RDR2'ye başlarsam bir daha Uncharted 4'ün yüzünde bakmamam. Sizce Uncharted 4'ü bitirmeden RDR2 oynanır mı?

Oyun dünyası sizin tuvaliniz. İstediğiniz gibi boyayın gitsin... Yani canınız neyi istiyorsa onu oynayın. Normal hayatta zaten bir dolu stres yükü ile gerim gerim geriliyoruz hepimiz... Oyun oynarken de bunu yaşamamıza bence hiç gerek yok. Bazı tip oyuncular vardır mesela çok böyle ''Control Freak'' diyebileceğimiz manada oyunu oynar, her görevi yapar, her zindanı açar, açmazsa huzursuz olur vs. %100 bitirmeye uğraşır falan... Ben hiçbir zaman böyle olmadım. Elbette sevdiğim oyunları ben de ''Tryhard'' oynarım ama daima oyun = eğlence/rahatlama düsturuyla hareket ederim. O yüzden de canım neyi isterse onu oynarım. Relax olun, her ikisi de harika oyunlar, ikisini birden oynayın, birinden sıkılırsanız ötekine geçin...

İki üç oyunu aynı anda oynuyorum. Tek oyunu saatler boyunca oynayabilmek pek mümkün değil. Uncharted ve RDR2 farklı türde oyunlar. Uncharted'deki bulmacalardan canınızın sıkılıp RDR2'yi sürekli oynamanız da muhtemel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı