Bir oyunu iki farklı platformdan satın almak

XxDaniels

Decapat
Herkese merhaba. Ben EA FC 24'ü Epic Games'ten almıştım sonra oyunu bir türlü açamadım zaten forumları araştırırsanız bu hataları görürsünüz. Yani oyunu alırken paramı çöpe atmış gibi oldum. Sonra oyunu Steam'dan almayı düşündüm. Steam'da şimdi bayağı bir indirime girmiş. Eğer sorun düzelecekse kesin alırımda iki farklı platformdan alınca falan sıkıntı olur mu? Eğer EA hesabımla Epic Games hesabımın bağlantısını kaldırırsam sonra da oyunu silersem bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, oyunu çok oynamak istiyorum. Kararsız kaldım.
(Aldığım hata launchung game hatası çok saçma her şeyi denedim çözümü yok gibi, oyunu silip farklı diske bile kurdum ama düzelmedi.)

EA uygulamasına gelecek zaten EA hesabı hem Epic hem Steam'a bağlıysa. EA App'ten açtın mı ?

EA uygulamasına gelecek zaten EA hesabı hem Epic hem Steam'a bağlıysa. EA App'ten açtın mı ?
Aklımdaki fikir oyunu silip sonra Epic Games ile EA'nın bağlantısını kaldırmak sonra da Epic Games'te Steam'daki gibi kütüphaneden kaldırmak varsa onu yaparım. Steam ile EA'yı bağlarım. Sorun kesinlikle düzelmiyor, her yolu denedim. Umarım sorun Epic Games'tendir. Steam topluluğuna baktığımda falan hiç böyle bir sorunla karşılaşan görmedim.

Sorun sence EA'den mi kaynaklı? Eğer ban yediysen yeni hesap açmak mantıklı ama bir sorun varsa sorunu yeniden alarak çözmek pek mantıklı değil. EA desteğe yaz.

Oyun açılmıyorsa en kötü bilgisayarı formatla tekrar dene.

Sorun EA'dan kaynaklı yabancı forumlarda bile gördüm ama sorunu yaşayanların genellikle hepsi Epic Games üzerinden almış belki güncelleme beklerim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…