Steam Bir oyunu oynarken hesaptan çıkıp başka bir hesaba girmek

yağız32345

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Steam'de bir oyun var örnek GTA bu oyunu oynadım. Oynadım sonra direk oyunun olduğu hesaptan çıktım sonra başka bir GTA olan hesaba girdim orada kaldığım yerden oyuna devam edebilir miyim?

Cloud Save kapatıp girersen sisteme kayıt olur, diğer hesaba girerken Cloud Save sorusu geldiğinde açma.

Cloud Save kapatıp girersen sisteme kayıt olur, diğer hesaba girerken Cloud Save sorusu geldiğinde açma.
bikeresindede dediğim şeyi yapmaya çalışmıştım cloud save demişti açmıştım sonra başka yerden başlamıştım ondanmı olmuş hocam

bikeresindede dediğim şeyi yapmaya çalışmıştım cloud save demişti açmıştım sonra başka yerden başlamıştım ondanmı olmuş hocam
Evet, cloud save hesaba kaydediyor.

Hocam peki bir soru daha soracağım diyelim Cloud açık yine sisteme kaydeder mi aynı mantık yine işler Mi Cloud'a basmam girerken oyuna bide oyunu silince sistemdeki dosyalarda gider demi
Oyunu Steam üzerinden silersen genelde sistemdekini siliyor ama Cloud'da olan kalıyor. Normalde yine sisteme kaydediyor diye biliyorum ama farklı hesaba geçince üstüne yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…