M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ocak 2024 #11 Meriç Çeliktekin dedi: Kendin yaparsan virüs riski yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam peki crackleme işlemini nasıl yapacağım bilginiz var mı
Meriç Çeliktekin dedi: Kendin yaparsan virüs riski yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam peki crackleme işlemini nasıl yapacağım bilginiz var mı
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #12 Melloo_14 dedi: Hocam peki crackleme işlemini nasıl yapacağım bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Forumda crack yasak konuyu internetten araştırmanı öneririm.
Melloo_14 dedi: Hocam peki crackleme işlemini nasıl yapacağım bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... Forumda crack yasak konuyu internetten araştırmanı öneririm.
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #13 Hem adama crack ile yaparsın diyor sonra da forumda crack yasak söylüyor
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ocak 2024 #14 OmrFrka dedi: Hem adama crack ile yaparsın diyor sonra da forumda crack yasak söylüyor Genişletmek için tıkla... Ben cracke karşıyım fakat malum çoğu oyun Steam de bulunduğu için başka çarem kalmadı.
OmrFrka dedi: Hem adama crack ile yaparsın diyor sonra da forumda crack yasak söylüyor Genişletmek için tıkla... Ben cracke karşıyım fakat malum çoğu oyun Steam de bulunduğu için başka çarem kalmadı.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 835 Makaleler 4 Çözümler 25 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #15 OmrFrka dedi: Hem adama crack ile yaparsın diyor sonra da forumda crack yasak söylüyor Genişletmek için tıkla... Sadece crack ile çözebileceğini söyledim fakat yasak olduğu için fazla içini açmak istemedim. Bunda bir şey yok.
OmrFrka dedi: Hem adama crack ile yaparsın diyor sonra da forumda crack yasak söylüyor Genişletmek için tıkla... Sadece crack ile çözebileceğini söyledim fakat yasak olduğu için fazla içini açmak istemedim. Bunda bir şey yok.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.438 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #16 @Melloo_14 hocam hali hazırda sizde olan oyunları steamdan oynamaya devam edin. Eğer korsan oynayacaksanız belli başlı siteler var oralardan indirebilirsiniz.
@Melloo_14 hocam hali hazırda sizde olan oyunları steamdan oynamaya devam edin. Eğer korsan oynayacaksanız belli başlı siteler var oralardan indirebilirsiniz.