Hackerpat Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12 GB Ram İntel i3-9100f işlemci Nvidia GT730 ekran kartı Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, şu an Epic Games'de bir oyun indiriyorum. Gece tam inmese, durdurup bilgisayarı kapatıp sabah indirmeyi devam ettirsem olur mu?
Merhaba arkadaşlar, şu an Epic Games'de bir oyun indiriyorum. Gece tam inmese, durdurup bilgisayarı kapatıp sabah indirmeyi devam ettirsem olur mu?
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #2 Olur sıkıntı olmaz.
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #4 Hackerpat dedi: Merhaba arkadaşlar, şu an Epic Games'de bir oyun indiriyorum. Gece tam inmese, durdurup bilgisayarı kapatıp sabah indirmeyi devam ettirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden açınca geri iner.
Hackerpat dedi: Merhaba arkadaşlar, şu an Epic Games'de bir oyun indiriyorum. Gece tam inmese, durdurup bilgisayarı kapatıp sabah indirmeyi devam ettirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden açınca geri iner.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 Hackerpat dedi: Merhaba arkadaşlar, şu an Epic Games'de bir oyun indiriyorum. Gece tam inmese, durdurup bilgisayarı kapatıp sabah indirmeyi devam ettirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama sağ aşağıdan çıkış yapma iptal olur indirme.
Hackerpat dedi: Merhaba arkadaşlar, şu an Epic Games'de bir oyun indiriyorum. Gece tam inmese, durdurup bilgisayarı kapatıp sabah indirmeyi devam ettirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz ama sağ aşağıdan çıkış yapma iptal olur indirme.
Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 341 Yer Skellige 30 Nisan 2021 #6 emregunel0 dedi: Yeniden açınca geri iner. Genişletmek için tıkla... Kaldığı yerden devam eder anlamında demişsinizdir umarım.
emregunel0 dedi: Yeniden açınca geri iner. Genişletmek için tıkla... Kaldığı yerden devam eder anlamında demişsinizdir umarım.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Nisan 2021 #7 Kaldığı yerden devam eder bir sıkıntı olmaz.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #8 Steam de bir sorun olmuyordu ama Epic'in eskiden çok sıkıntısı vardı çözülmüş müdür bilmem.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Nisan 2021 #9 MehmetSLH dedi: Steam de bir sorun olmuyordu ama Epic'in eskiden çok sıkıntısı vardı çözülmüş müdür bilmem. Genişletmek için tıkla... Çözüldü problem olmaz.
MehmetSLH dedi: Steam de bir sorun olmuyordu ama Epic'in eskiden çok sıkıntısı vardı çözülmüş müdür bilmem. Genişletmek için tıkla... Çözüldü problem olmaz.
Hackerpat Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12 GB Ram İntel i3-9100f işlemci Nvidia GT730 ekran kartı Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #10 Spade427 dedi: Sıkıntı olmaz ama sağ aşağıdan çıkış yapma iptal olur indirme. Genişletmek için tıkla... Hocam yani uygulamayı kapatıp sağ altı kapatsam olmaz mı? Yoksa hiç kapat mıyim mi alttaki ikonu?
Spade427 dedi: Sıkıntı olmaz ama sağ aşağıdan çıkış yapma iptal olur indirme. Genişletmek için tıkla... Hocam yani uygulamayı kapatıp sağ altı kapatsam olmaz mı? Yoksa hiç kapat mıyim mi alttaki ikonu?