S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 22 Şubat 2020 #11 LeViAcKeRMaN dedi: Origin kısmında tıkia. AE Account tıkla oradan satın alma geçmisi gibi bir yer var. Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Orası boş görünüyor. Tüm zamanlara baktım. Sadece az önce eklediğim Apex Legends çıkıyor.
LeViAcKeRMaN dedi: Origin kısmında tıkia. AE Account tıkla oradan satın alma geçmisi gibi bir yer var. Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Orası boş görünüyor. Tüm zamanlara baktım. Sadece az önce eklediğim Apex Legends çıkıyor.
Ycubukcu Kilopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 140 22 Şubat 2020 #12 Hocam kaç liraya aldın bilmiyorum fakat şu anda Battlefield 5 indirimde. Eğer şüphen varsa hesapla ilgili iade edip oyunu Origin'den satın alabilirsin.
Hocam kaç liraya aldın bilmiyorum fakat şu anda Battlefield 5 indirimde. Eğer şüphen varsa hesapla ilgili iade edip oyunu Origin'den satın alabilirsin.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #13 Silinen üye dedi: Şu an kütüphanede bu şekilde görünüyor. Sıkıntı kütüphanede var ama basic olduğundan her oyun kütüphaneye eklenebiliyor. Basicle eklenip eklenmediğini anlamam lazım benim şu an Eki Görüntüle 504725 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen basic ile alınmış. Sağ üste bakarsanız anlarsınız.
Silinen üye dedi: Şu an kütüphanede bu şekilde görünüyor. Sıkıntı kütüphanede var ama basic olduğundan her oyun kütüphaneye eklenebiliyor. Basicle eklenip eklenmediğini anlamam lazım benim şu an Eki Görüntüle 504725 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen basic ile alınmış. Sağ üste bakarsanız anlarsınız.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 22 Şubat 2020 #14 EA Live Chat ile konuştum. Haber vereceğim Güncelleme | Konuştum, origin basic ile eklenmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020