Yağız Ali Atılmış Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 107 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #1 Bir pc kasası ilk toplanıştan sonra hangi aşamalar izlenmelidir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Nisan 2014 #2 İşletim sistemi kurulumu... Yakın zamanda AMD Sistem toplama rehberimizin 3. aşaması olarak bunun videosunu paylaşacağız.
İşletim sistemi kurulumu... Yakın zamanda AMD Sistem toplama rehberimizin 3. aşaması olarak bunun videosunu paylaşacağız.
JustWatch Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 334 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #3 Recep Baltaş dedi: İşletim sistemi kurulumu... Yakın zamanda AMD Sistem toplama rehberimizin 3. aşaması olarak bunun videosunu paylaşacağız. Genişletmek için tıkla... Gerçekten 4 gözle bekliyorum 3. bölümü.
Recep Baltaş dedi: İşletim sistemi kurulumu... Yakın zamanda AMD Sistem toplama rehberimizin 3. aşaması olarak bunun videosunu paylaşacağız. Genişletmek için tıkla... Gerçekten 4 gözle bekliyorum 3. bölümü.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #4 JustWatch dedi: Gerçekten 4 gözle bekliyorum 3. bölümü. Genişletmek için tıkla... Aynen . Hiç kaçırmam Technopat Youtube hesabını...
JustWatch dedi: Gerçekten 4 gözle bekliyorum 3. bölümü. Genişletmek için tıkla... Aynen . Hiç kaçırmam Technopat Youtube hesabını...
G GezGin Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #5 PC kasam 9 girisli ATX fakat benim istedigim özelliklerde ATX anakart yok galiba. Varsa da bulamadim. AMD soket FM2, DDR3 ve HDMI girişi, Crossfire olmali fakat su anakarta HDMI girisi yok neyazik ki. Bana ekonomik bir model önerebilir misiniz ? Asus F2A55 FM2 A55 MATX VGA+SND+GLN+U2 SATA 3GB/S DDR3 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2014
PC kasam 9 girisli ATX fakat benim istedigim özelliklerde ATX anakart yok galiba. Varsa da bulamadim. AMD soket FM2, DDR3 ve HDMI girişi, Crossfire olmali fakat su anakarta HDMI girisi yok neyazik ki. Bana ekonomik bir model önerebilir misiniz ? Asus F2A55 FM2 A55 MATX VGA+SND+GLN+U2 SATA 3GB/S DDR3
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2014 #6 Recep Baltaş dedi: İşletim sistemi kurulumu... Yakın zamanda AMD Sistem toplama rehberimizin 3. aşaması olarak bunun videosunu paylaşacağız. Genişletmek için tıkla... Ben 2. aşama videosunu bulamadım. Rica etsem link verebilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2014
Recep Baltaş dedi: İşletim sistemi kurulumu... Yakın zamanda AMD Sistem toplama rehberimizin 3. aşaması olarak bunun videosunu paylaşacağız. Genişletmek için tıkla... Ben 2. aşama videosunu bulamadım. Rica etsem link verebilir misiniz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Nisan 2014 #7 Buyrun: BIOS Ayarları Rehberi ve Tek Tuşla Overclock » Technopat