Bir PC'de iki masaüstü kullanılır mı?

• Konuyu başlatan hknst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 389

hknst

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Bir PC'de iki masaüstü kullanabilir miyiz? Çizim programı kullanıyorum iki farklı firmaya imza atmam gerekiyor sürekli bilgileri güncellemek zor oluyor hatta usandırıyor, 2 PC kullanmak zaten imkansız tek PC'de bu işi halledebilir miyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Bir PC'de iki masaüstü kullanabilir miyiz? Çizim programı kullanıyorum iki farklı firmaya imza atmam gerekiyor sürekli bilgileri güncellemek zor oluyor hatta usandırıyor, 2 PC kullanmak zaten imkansız tek PC'de bu işi halledebilir miyim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Windows 10 ve 11 kullanıyorsanız;
Win + TAB tuşlarına basıp yeni masaüstü açabilirsiniz ve aynı şekilde diğer masaüstlerinize ulaşabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.
Evet yapabilirsiniz. Kaldırmadıysanız görev çubuğunda windows logosunun yanındaki işarete basıp ordan yeni masaüstü oluşturabilirsiniz veya win tab ile de yapabilirsiniz.

@Magmaben yok hocam tek monitör.
Şöyle diyelim oturum kapatıp açma yapılabilir mi?
Biri Windows 10 biri Windows 11'ya da Windows 7

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı