Bir PC'e iki Windows 10 kurmak

Hocam peki ekran kartını bölemiyoruz değil mi? 1gb-1gb olarak. Birde şeyi tam anlamadım. Kardeşim ana ekrandan gta5 oynarken ben sanal işletim sisteminden lol oynuyorum. Kardeşimin mousesi kauar mı? Bir de Lolu işletim sistemine mi kuracağım yoksa pc de kuruluysa açar mı?

Oyun oynarken kaymaz merak etmeyin. Ama oyunda değilken diğer ekrana kayar fakat tıklamadığınız sürece bir sorun olmaz. Ekran kartını bölemiyoruz ne yazıkki. Zaten bir sorun çıkarmaz bölmek veya bölmemek. Hangi oyunu oynayacaksanızda onu sanal bilgisayara ayrı olarak kurmanız lazım. Eğer bir usbniz varsa ve normal bilgisayarda kuruluysa onu alıp ayarlardan sanal makinaya bağlarsanız ( bu bölümü hatırlamıyorum çok karışık değil ama) direk usb den dosyaları alıp atabilirsiniz yani. Birde işlemci sanallaştırmayı açın isterseniz.

Başka sorunuz olursa bilgisayarıma yükleyebilirim. Win 10 preview key meseleleri yüzünden format atmak zorunda kaldımda.(Yine atacağın zaten uefi yapmayı unuttum)

Birde stabil oluyor herşey sorunsuz olursa. Dayz 2 kişi oynuyorduk 900tl lik leptopda.

Teşekkürler hocam. Şimdi windows 10 da deneyeceğim. İyice anlayınca bir rehberini oluşturabilirim. Çoğu kişiye çok yardımcı olacağını düşünüyorum.

Sanal masaüstü özelliğiyle belki oluyordu ama neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun ki LOL oyna sonra çıkınca CSGO oynarsin zaten iki oyun da aynı anda oynanamayacak kadar konsantrasyon ve yetenek gerektiriyor. Saçma bir şey istemissin

Hocam şuan hala gülüyorum. Kardeşim ile oynayacağım. O yüzden.

Kardeşin CSGO mu oynayacak? Başka PC al koy yanına.
-evet yine harika onerilerim-
Başka pc imkansız. Laptopa da gerek yok. Zaten yeni bir ekran almam gerekiyor o yüzden eski ekranla.deneyeceğim. Ha ben sana bir pc alayım diyorsanız olabilir.

Başka pc imkansız. Laptopa da gerek yok. Zaten yeni bir ekran almam gerekiyor o yüzden eski ekranla.deneyeceğim. Ha ben sana bir pc alayım diyorsanız olabilir.
Ahahaha yok
Belki yeni ekranla Steamdan CSGO ya girersin diyeceğim de ben gamer olmadığım için çift ekran nasıl çalışıyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…