HursiD Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 299 Yer Kosova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2016 #111 Silinen üye dedi: Bayramda şeker yerine ekran kartı koyacaksın. Ama bolca ekran kartın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler GT420 verir .
Silinen üye dedi: Bayramda şeker yerine ekran kartı koyacaksın. Ama bolca ekran kartın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler GT420 verir .
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #112 Şunu farkettim, Technopat moderatörleri insanlara yardımcı olmaktan çok ban atıyorlar Adama soru sordum 7 gün ban attı @Silinen üye hocam Facebook'da bir resim aklıma getirdin. Ekran kartı, i7 işlemci felan 10-15 liraydı
Şunu farkettim, Technopat moderatörleri insanlara yardımcı olmaktan çok ban atıyorlar Adama soru sordum 7 gün ban attı @Silinen üye hocam Facebook'da bir resim aklıma getirdin. Ekran kartı, i7 işlemci felan 10-15 liraydı
1719ahmet Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 284 Yer Sakarya 15 Eylül 2016 #113 Silinen üye dedi: Bayramda şeker yerine ekran kartı koyacaksın. Ama bolca ekran kartın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Can Ağabey'e söyleyeseydik Bayram'dan önce hemen hallediverirdi
Silinen üye dedi: Bayramda şeker yerine ekran kartı koyacaksın. Ama bolca ekran kartın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Can Ağabey'e söyleyeseydik Bayram'dan önce hemen hallediverirdi
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Eylül 2016 #114 Silinen üye dedi: Bayramda şeker yerine ekran kartı koyacaksın. Ama bolca ekran kartın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle dedem olsa...
Silinen üye dedi: Bayramda şeker yerine ekran kartı koyacaksın. Ama bolca ekran kartın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle dedem olsa...
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #115 1719ahmet dedi: Konu o kadar yön değiştirmiş ki arkadaş böyle bir şey yazınca afalladım ama harbiden öyle bir menü var mı? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayınca bir yerin üzerine gelip sseçiliyor en azından Geforce 920 de var ;-)
1719ahmet dedi: Konu o kadar yön değiştirmiş ki arkadaş böyle bir şey yazınca afalladım ama harbiden öyle bir menü var mı? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayınca bir yerin üzerine gelip sseçiliyor en azından Geforce 920 de var ;-)
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #116 Aynen öyle. Recep Baltaş'a "Moderatörlük yapın." yazınca ban aldım. Technopat hakkında en saçma şey moderatörleri. (Banlandı.)
Aynen öyle. Recep Baltaş'a "Moderatörlük yapın." yazınca ban aldım. Technopat hakkında en saçma şey moderatörleri. (Banlandı.)
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Eylül 2016 #117 Teknik124 dedi: Sağ tıklayınca bir yerin üzerine gelip sseçiliyor en azından Geforce 920 de var ;-) Genişletmek için tıkla... O laptoplar için. İntel ile AMD/ Nvidia arasında geçiş yapıyor. Başka bir şey o...
Teknik124 dedi: Sağ tıklayınca bir yerin üzerine gelip sseçiliyor en azından Geforce 920 de var ;-) Genişletmek için tıkla... O laptoplar için. İntel ile AMD/ Nvidia arasında geçiş yapıyor. Başka bir şey o...
1719ahmet Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 284 Yer Sakarya 15 Eylül 2016 #118 Teknik124 dedi: Sağ tıklayınca bir yerin üzerine gelip sseçiliyor en azından Geforce 920 de var ;-) Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım, teşekkürler
Teknik124 dedi: Sağ tıklayınca bir yerin üzerine gelip sseçiliyor en azından Geforce 920 de var ;-) Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım, teşekkürler
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #119 M. Samet dedi: Aynen öyle. Recep Baltaş'a "Moderatörlük yapın." yazınca ban aldım. Technopat hakkında en saçma şey moderatörleri. (Banlandı.) Genişletmek için tıkla... Hocam birde şöyle bi saçmalık var. Benim eski yorumumda nerde hata var bulamadım adam gitmiş eski yoruma ban atmış. Biz burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz moderatörler ise uyarı felan yapmadan uzun süreli ban atıyorlar.
M. Samet dedi: Aynen öyle. Recep Baltaş'a "Moderatörlük yapın." yazınca ban aldım. Technopat hakkında en saçma şey moderatörleri. (Banlandı.) Genişletmek için tıkla... Hocam birde şöyle bi saçmalık var. Benim eski yorumumda nerde hata var bulamadım adam gitmiş eski yoruma ban atmış. Biz burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz moderatörler ise uyarı felan yapmadan uzun süreli ban atıyorlar.
HursiD Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 299 Yer Kosova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2016 #120 Silinen üye dedi: Ekran kartı, i7 işlemci felan 10-15 liraydı Genişletmek için tıkla... Ordan 1 kilo 6. nesil i7 alayım .
Silinen üye dedi: Ekran kartı, i7 işlemci felan 10-15 liraydı Genişletmek için tıkla... Ordan 1 kilo 6. nesil i7 alayım .