Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #121 Vallaha bilmem ama dayım vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2016
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #122 HursiD dedi: Ordan 1 kilo 6. nesil i7 alayım . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kiloyla işlemci almaya çalışanlarda vardı yorumlarda
HursiD dedi: Ordan 1 kilo 6. nesil i7 alayım . Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kiloyla işlemci almaya çalışanlarda vardı yorumlarda
1719ahmet Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 284 Yer Sakarya 15 Eylül 2016 #123 SideWinder dedi: O laptoplar için. İntel ile AMD/ Nvidia arasında geçiş yapıyor. Başka bir şey o... Genişletmek için tıkla... Hocam ben uygulamayı çalıştırmak için grafik işlemcisini seçin diye ekran vardı onu anımsadım. Meğer o da varmış. Çok ilginç
SideWinder dedi: O laptoplar için. İntel ile AMD/ Nvidia arasında geçiş yapıyor. Başka bir şey o... Genişletmek için tıkla... Hocam ben uygulamayı çalıştırmak için grafik işlemcisini seçin diye ekran vardı onu anımsadım. Meğer o da varmış. Çok ilginç
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Eylül 2016 #124 Silinen üye dedi: Hocam birde şöyle bi saçmalık var. Benim eski yorumumda nerde hata var bulamadım adam gitmiş eski yoruma ban atmış. Biz burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz moderatörler ise uyarı felan yapmadan uzun süreli ban atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle acil desteğe ihtiyacınız olan konularda özellikle ban atıyorlar. Çaresiz olmamız onlara zevk veriyor herhalde...
Silinen üye dedi: Hocam birde şöyle bi saçmalık var. Benim eski yorumumda nerde hata var bulamadım adam gitmiş eski yoruma ban atmış. Biz burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz moderatörler ise uyarı felan yapmadan uzun süreli ban atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle acil desteğe ihtiyacınız olan konularda özellikle ban atıyorlar. Çaresiz olmamız onlara zevk veriyor herhalde...
HursiD Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 299 Yer Kosova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2016 #125 Silinen üye dedi: Aynen öyle kiloyla işlemci almaya çalışanlarda vardı yorumlarda Genişletmek için tıkla... Aynen bende hatırlıyorum. ( Konu nerelere gitti . )
Silinen üye dedi: Aynen öyle kiloyla işlemci almaya çalışanlarda vardı yorumlarda Genişletmek için tıkla... Aynen bende hatırlıyorum. ( Konu nerelere gitti . )
1719ahmet Megapat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 284 Yer Sakarya 15 Eylül 2016 #126 Şu ana kadar nasıl ban yemediğimizi anlayabilen var mı? Sanırım yöneticiler uyudu.
HursiD Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 299 Yer Kosova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2016 #127 SideWinder dedi: Çaresiz olmamız onlara zevk veriyor herhalde... Genişletmek için tıkla... Tam bilgim olduğu bir konu bulunca, banım olduğunu anlıyorum .
SideWinder dedi: Çaresiz olmamız onlara zevk veriyor herhalde... Genişletmek için tıkla... Tam bilgim olduğu bir konu bulunca, banım olduğunu anlıyorum .
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #128 1719ahmet dedi: Şu ana kadar nasıl ban yemediğimizi anlayabilen var mı? Sanırım yöneticiler uyudu. Genişletmek için tıkla... Toplantı yapıyorlar moderatörler topluca ban atacaklar
1719ahmet dedi: Şu ana kadar nasıl ban yemediğimizi anlayabilen var mı? Sanırım yöneticiler uyudu. Genişletmek için tıkla... Toplantı yapıyorlar moderatörler topluca ban atacaklar
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2016 #129 Bir de hangi konuda hata yapmışız yazsalar. Hangi dakika, hangi gün ban aldığıma bakıp oradan konu bulmaya çalışıyorum.
Bir de hangi konuda hata yapmışız yazsalar. Hangi dakika, hangi gün ban aldığıma bakıp oradan konu bulmaya çalışıyorum.
HursiD Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 299 Yer Kosova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2016 #130 Silinen üye dedi: Toplantı yapıyorlar moderatörler topluca ban atacaklar Genişletmek için tıkla... Mesaj sayısına göre ban atarsalar, ben bittim .
Silinen üye dedi: Toplantı yapıyorlar moderatörler topluca ban atacaklar Genişletmek için tıkla... Mesaj sayısına göre ban atarsalar, ben bittim .