Bir PlayStation 5'e ne kadar verilmeli?

Konsol ölüyor dostum, ona vereceğin paranın üzerine biraz daha ekle güzel bir kasa topla bak keyfine.

Bana kalırsa XBOX Türkiye şartlarında daha mantıklı bir cihaz, Game Pass sistemi ile çoğu oyuna cüzi miktarda para vererek oynayabiliyorsunuz.

DualSense çok güzel ve ayrı bir teknoloji, zira sadece o oyun kolu için bile alınabilir ama oyunları cüzdan düşmanı.

Burada olay sizde bitiyor, oyunlara o kadar para verebiliyor iseniz PlayStation 5 daha mantıklı ve güzel bir tercihken XBOX tarafında daha ucuza oyun oynamanın verdiği keyif var.

Karar sizin, her iki cihaz için de distribütör garantili almak daha mantıklı.

ps plus yetersiz oyunları. Mağazasıda çok pahalı. Ps alacaksanız durumunuzun çok iyi olması lazım. Yoksa pc alın veya series x.
Hesap paylaşımı, hesap alım satımı, oyun kiralama vs çok fazla yolu var uygun fiyata oynamanın. Oyun fiyatı fazla diye PS almamak saçma bir neden, çünkü çözümü çok basit.

PS Plus kütüphanesi de fena değil ama bilgisayarı olan biri için exclusiveler ilk günden eklenmediği sürece pek anlamlı değil gerçekten. Game Pass’in de oyun kalitesi pek parlak değil. O kadar oyun ekleniyor ilk günden, daha Forza ve Age of Empires hariç doğru düzgün oyun yok aralarında.

Hocam yurt dışında bağlantınız varsa direkt euro olarak satın almanızı tavsiye ederim. Size getirebilecek bir yakınız varsa ithalatçı garantiliden farkı olmaz aldığınız ürünün. Bence en mantıklı yol budur.

Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

Kafamda az çok fikir oluştu 2.el TR garantili ya da yurt dışından getirebilirsem getirmeye çalışacağım. Oyun işini arkadaşımla halletmeyi düşünüyorum, oyun hesap paylaşımı ile vesaire.

Hocam eğer exc. Oyunlarını oynamadıysanız alın ikinci el ps5 yanına da ps plus deluxe alın bir sürü kaliteli oyun oynayın. Game pass’den açık ara daha iyi bir kütüphanesi var. İyi bir PC var diyorsunuz series x almayın asla o zaman.

Eğer almayı düşünürseniz 2 aylık PS5'imi satıyorum. 2 kol + 1 yıl PS Plus Deluxe + 1 yıl EA Play üyeliği hediye edeceğim. Sony Eurasia garantili direk Hepsiburada satıcısından alındı. Almayı düşünürsen mail yoluyla iletişime geçebilirsin.
ulkekerem@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…