Bir porttan hem bilgisayar hem de yazıcıya internet bağlamak mümkün mü?

Ozy_cey

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Resmi bir kurumda çalışıyorum. Odamızda yazıcı var ve şimdilik birinin bilgisayarına ara kablo ile bağlı ama o da verimsiz oluyor. Yazıcı için internet bağlamam gerekiyor ama sadece 3 adet port var ve dolu. Acaba bir portta hem yazıcıya hem de bilgisayara kablo çekmem mümkün mü?

Resmi kurum olduğuna göre, o kurumun bilgisayar departmanı vardır. Onlara neden danışmıyorsun?

NETWORK HUB kullanmanız gerekiyor.

İnternetin amacı tüm bilgisayarlardan yazım işlemi göndermekse Windows bilgisayarlarda yazıcı paylaşılabiliyor. Yapman gereken, yazıcıyı bir bilgisayara bağlaman ve Denetim Masası üzerinden paylaşman. Ağa bağlı olan tüm bilgisayarlarda yazıcı gözücekecek.

İnternetin amacı tüm bilgisayarlardan yazım işlemi göndermekse Windows bilgisayarlarda yazıcı paylaşılabiliyor. Yapman gereken, yazıcıyı bir bilgisayara bağlaman ve Denetim Masası üzerinden paylaşman. Ağa bağlı olan tüm bilgisayarlarda yazıcı gözücekecek.
Onun da şöyle bir dezavantajı var; bağlı olan bilgisayar her zaman açık olmalı.

Resmi kurum olduğuna göre, o kurumun bilgisayar departmanı vardır. Onlara neden danışmıyorsun?

NETWORK HUB kullanmanız gerekiyor.
Yetkili kimse yok şimdilik. Alanım değil ama biraz bilgim var diye tüm bilgisayarları İnterneti telefonu herşeyi ben kurdum. Yakında bir mühendis gönderirler ya da bilgisayar teknisyeni

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı