T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 5 14 Temmuz 2023 #1 Bir programı kapatanı kodlayarak nasıl bulabilirim?
H halilben01 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650ti AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics 16,0 GB 2.90 GHz Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 Kanka biraz açar mısın? Hiçbir şey anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.672 Çözümler 24 14 Temmuz 2023 #3 O kadar uğraşmaya gerek yok, görev yöneticisinden göremiyorsanız da hazır kaynak izleyici programlar var.
O kadar uğraşmaya gerek yok, görev yöneticisinden göremiyorsanız da hazır kaynak izleyici programlar var.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 5 15 Temmuz 2023 #4 halilben01 dedi: Kanka biraz açar mısın? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Antivirüs için yazıyorum bir kod. Bir programı kapatanı bulan bir program.
halilben01 dedi: Kanka biraz açar mısın? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Antivirüs için yazıyorum bir kod. Bir programı kapatanı bulan bir program.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.574 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #5 Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır.
Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 5 16 Temmuz 2023 #6 pottie4r dedi: Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır. Genişletmek için tıkla... Yine de yapmaya çalışıyorum C# üzerinden. Evet doğru daha uygun bir dil. Neyse nasıl yapılacağını buldum. pottie4r dedi: Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır. Genişletmek için tıkla... pottie4r dedi: Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır. Genişletmek için tıkla... Gerçi yanlış cevap vermişim. Windows - Visual studio ile nasıl antivirüs kodlarım? Buna bakabilirsin zztri cevaplamış. Antivirüs için yazıyorum bunu. Son düzenleme: 16 Temmuz 2023
pottie4r dedi: Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır. Genişletmek için tıkla... Yine de yapmaya çalışıyorum C# üzerinden. Evet doğru daha uygun bir dil. Neyse nasıl yapılacağını buldum. pottie4r dedi: Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır. Genişletmek için tıkla... pottie4r dedi: Bu tip şeyler için C# uygun değil. Kernel bağlantılı çalışmaya çalışıyorsunuz. Bunun için en uygun dillerden biri C++'tır. Genişletmek için tıkla... Gerçi yanlış cevap vermişim. Windows - Visual studio ile nasıl antivirüs kodlarım? Buna bakabilirsin zztri cevaplamış. Antivirüs için yazıyorum bunu.