Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #1 Şimdi arkadaşlar bir uygulama indirdim, yeni sürümdü. Bana eski sürüm lazımdı. Yeniyi sildim ve eskiyi indirdim. Eskisi kurulurken bu uygulamanın yeni sürümü var ve indiremezsiniz diyor. Windows 10 işletim sistemi nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
Şimdi arkadaşlar bir uygulama indirdim, yeni sürümdü. Bana eski sürüm lazımdı. Yeniyi sildim ve eskiyi indirdim. Eskisi kurulurken bu uygulamanın yeni sürümü var ve indiremezsiniz diyor. Windows 10 işletim sistemi nasıl çözebilirim?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 7 Ekim 2019 #2 Hangi Program?
Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #3 SideWinder dedi: Hangi Program? Genişletmek için tıkla... Ses değiştirme programı MorphPro gibi bir şey.
SideWinder dedi: Hangi Program? Genişletmek için tıkla... Ses değiştirme programı MorphPro gibi bir şey.