Kernel60Hz Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Elimdeki exe'nin hangi Obfuscator'ü kullandığını nasıl anlarım Exe'yi DnSpy'a atdığım zaman \U0002 tarzı şeyler çıkıyor. Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Elimdeki exe'nin hangi Obfuscator'ü kullandığını nasıl anlarım Exe'yi DnSpy'a atdığım zaman \U0002 tarzı şeyler çıkıyor. Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkürler.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 21 Ağustos 2023 #2 .NET ile yazılmış bir programsa dot peek programı çok iyi decompile edebiliyor. Program bilgileri için exeinfope veya detect it easye bakabilirsin.
.NET ile yazılmış bir programsa dot peek programı çok iyi decompile edebiliyor. Program bilgileri için exeinfope veya detect it easye bakabilirsin.
Kernel60Hz Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 delikarga dedi: .NET ile yazılmış bir programsa dot peek programı çok iyi decompile edebiliyor. Program bilgileri için exeinfope veya detect it easye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Detect it easy bunu GitHub'dan indirdim fakat virüslü içerisindeki DLL bir de exeinfopenin linkini atabilir misin bulamadım.
delikarga dedi: .NET ile yazılmış bir programsa dot peek programı çok iyi decompile edebiliyor. Program bilgileri için exeinfope veya detect it easye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Detect it easy bunu GitHub'dan indirdim fakat virüslü içerisindeki DLL bir de exeinfopenin linkini atabilir misin bulamadım.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 21 Ağustos 2023 #4 Kernel60Hz dedi: Detect it easy bunu GitHub'dan indirdim fakat virüslü içerisindeki DLL bir de exeinfopenin linkini atabilir misin bulamadım. Genişletmek için tıkla... Open source proje hocam nasıl virüslü. Exeinfope de githubda vardı galiba.
Kernel60Hz dedi: Detect it easy bunu GitHub'dan indirdim fakat virüslü içerisindeki DLL bir de exeinfopenin linkini atabilir misin bulamadım. Genişletmek için tıkla... Open source proje hocam nasıl virüslü. Exeinfope de githubda vardı galiba.