W WolfieMS Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 1 2 Ağustos 2020 #1 Başlıkta da bahsettiğim gibi bir programın ikonunu almak istiyorum ve 3. parti bir program kullanmak istemiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Mesela Discord'un ikonunun rengini değiştirip, temaya uygun bir şeye dönüştürmeyi deneyeceğim: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2020
Başlıkta da bahsettiğim gibi bir programın ikonunu almak istiyorum ve 3. parti bir program kullanmak istemiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı? Mesela Discord'un ikonunun rengini değiştirip, temaya uygun bir şeye dönüştürmeyi deneyeceğim:
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 2 Ağustos 2020 #2 Uygulamanın dosya konumunda bulabilirsiniz. Eğer farklı biçimlerde Discord ikonu istiyorsanız, aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz. Fakat çok fazla seçenek sunamayabiliyor. Free 118 discord icons - Iconfinder Download 118 free discord icons. Available in PNG and SVG formats. Ready to be used in web design, mobile apps and presentations. www.iconfinder.com 9,350,000+ free and premium vector icons, illustrations and 3D illustrations Iconfinder is the world's largest marketplace for icons, illustrations and 3D illustrations in SVG, AI, and PNG format. www.iconfinder.com
Uygulamanın dosya konumunda bulabilirsiniz. Eğer farklı biçimlerde Discord ikonu istiyorsanız, aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz. Fakat çok fazla seçenek sunamayabiliyor. Free 118 discord icons - Iconfinder Download 118 free discord icons. Available in PNG and SVG formats. Ready to be used in web design, mobile apps and presentations. www.iconfinder.com 9,350,000+ free and premium vector icons, illustrations and 3D illustrations Iconfinder is the world's largest marketplace for icons, illustrations and 3D illustrations in SVG, AI, and PNG format. www.iconfinder.com