Bir programın kodlarına bakarak zararlı içerdiği anlaşılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman kurun ama dediğim önlemleri alın bir şey çıkmazsa normal kullanırsınız. Ayrıca o kadar masrafı varsa o oyunu oynayacağınız her gün sinemaya falan gidin, oyunun adı ne?
Knight Online oyunun adı. Şimdi yanlış anlaşılmasın da benim zaten arabam var, evim var. Heyecan duyabileceğim sadece hafta sonu bindiğim zevk için yarış motorum falan da var.
Gidip sağda solda uyuşturucu, kumar vs. kullanacağıma evimde kimseye zarar vermeden eğleniyorum. Maddi olarak biraz fazla evet kabul ediyorum ama hayat dışarıda da pek ucuz değil. Bir cafeye gidip akşam oturup geri gelmem 300 TL tutuyor. Dışarıya çıkmak biraz daha pahalı bu arada.

O oyun bitmedi mi hala? Bu program item çoğaltma falan yapanlardan mı? Bence başka oyunlara başlayabilirsiniz.

Programın ücreti de yüksekse önlemler alındıktan sonra kurulabilir. McAfee dışında bilindik AV yok zaten virüs diyen. Ama bazı AV'ler program çalıştığı zaman virüs olup olmadığını anlıyor. Yine de önlemsiz kullanmayın.

Ben 15 sendir oynuyorum malesef daha bitmedi. İtem çoğaltma vs. öyle para kazanma amaçlarımız yok. Misalen oyunda can doldurma iksiri 2.7 saniyede bir dönüyor bu yazılım bunu 2.4 saniyeye düşürüyor. 60 saniye süren bir duelloda 3 tane iksir fazla basıyorum bu da yaklaşık 3000 can yapıyor. Karakterler üst düzey olduğu için benim 3000 can kazanmam demek imkansıza yakın. TL basarak yapalım desek arabayı satıp karaktere basmam gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…