LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 21 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar selam, sorum başlıktakı gibi. Bir insan kaynakları projesi yaptım ve bunu internette insankaynaklari.com gibisinden bir isimle yayına almak istiyorum bunu nasıl yapacağıma dair bilgisi olan veya kaynak tavsiyesi verebilecek var mı?
Arkadaşlar selam, sorum başlıktakı gibi. Bir insan kaynakları projesi yaptım ve bunu internette insankaynaklari.com gibisinden bir isimle yayına almak istiyorum bunu nasıl yapacağıma dair bilgisi olan veya kaynak tavsiyesi verebilecek var mı?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2021 #2 Galiba bir domain almalısınız önce.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 22 Temmuz 2021 #3 Önce bir domain(insankaynaklari.com gibi bir isim) sonra bir hosting(projeyi yayınlayabilmen için) almalısın.
Önce bir domain(insankaynaklari.com gibi bir isim) sonra bir hosting(projeyi yayınlayabilmen için) almalısın.