darkdays164 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Epic'ten PUBG battlegrounds yükledim. 3 oyuna girdim 3'ünde de aynı hatayı verdi ve oyundan attı. Daha oynayamadım.
Epic'ten PUBG battlegrounds yükledim. 3 oyuna girdim 3'ünde de aynı hatayı verdi ve oyundan attı. Daha oynayamadım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.266 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 darkdays164 dedi: Epic'ten PUBG battlegrounds yükledim. 3 oyuna girdim 3'ünde de aynı hatayı verdi ve oyundan attı. Daha oynayamadım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner varsa son sürümü indir veya kapat, Discord arkada açıksa oyun arayüzünü kapat Artı 0 Eksi
darkdays164 dedi: Epic'ten PUBG battlegrounds yükledim. 3 oyuna girdim 3'ünde de aynı hatayı verdi ve oyundan attı. Daha oynayamadım. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner varsa son sürümü indir veya kapat, Discord arkada açıksa oyun arayüzünü kapat