XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Mart 2022 #61 mertkaradag dedi: "Aykut Elmas - iftara kadar izlenilebilecek vineler" Genişletmek için tıkla... Aykut Elmas, modası asla geçmeyen bir efsane. Glarious0 dedi: Ramazan çok mübarek bir ay yapılan pide kuyruğu bile insana huzur veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet, Ramazan'da her zaman huzurlu oluyorum.
mertkaradag dedi: "Aykut Elmas - iftara kadar izlenilebilecek vineler" Genişletmek için tıkla... Aykut Elmas, modası asla geçmeyen bir efsane. Glarious0 dedi: Ramazan çok mübarek bir ay yapılan pide kuyruğu bile insana huzur veriyor. Genişletmek için tıkla... Evet, Ramazan'da her zaman huzurlu oluyorum.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 30 Mart 2022 #62 Arkadaşlar, Ramazan çok güzel, peki peşinden gelen Ramazan Bayramı?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.553 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 30 Mart 2022 #63 Kardşm ben oruçluyum gözümün önünde yemek yemesene!
M Mustafa_01 Femtopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 174 30 Mart 2022 #64 Sahura kadar bilgisayar bakmak güzel oluyor bir taraftan.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 30 Mart 2022 #65 glikojen dedi: Kardşm ben oruçluyum gözümün önünde yemek yemesene! Genişletmek için tıkla... Bizde biri vardı ortaokul zamanı oruçluyken önümde su için diyordu ısrar ediyordu.
glikojen dedi: Kardşm ben oruçluyum gözümün önünde yemek yemesene! Genişletmek için tıkla... Bizde biri vardı ortaokul zamanı oruçluyken önümde su için diyordu ısrar ediyordu.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.275 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #66 XEfe.Bey dedi: Her Ramazan Bayramı'nda olan klasik şeyleri yazalım, 1. olarak ben başlıyorum. ~Ezan okunurken su içilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosu izlenir.
XEfe.Bey dedi: Her Ramazan Bayramı'nda olan klasik şeyleri yazalım, 1. olarak ben başlıyorum. ~Ezan okunurken su içilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosu izlenir.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Mart 2022 #67 VİPER34 dedi: Bizde biri vardı ortaokul zamanı oruçluyken önümde su için diyordu ısrar ediyordu. Genişletmek için tıkla... Nefsine hakim oluyor, ekstra sevap. Beyin bedava
VİPER34 dedi: Bizde biri vardı ortaokul zamanı oruçluyken önümde su için diyordu ısrar ediyordu. Genişletmek için tıkla... Nefsine hakim oluyor, ekstra sevap. Beyin bedava
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 30 Mart 2022 #68 XEfe.Bey dedi: Halk ekmek bayisine giderek alabilirsin hocamz, boşuna 8 lira verme. Kalan 5 liraya 1 litre Cola turka alırsın. Her Ramazan'da olan ve beklemesi en uzun şey bu yılda olur yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Konya'da halk ekmek bayileri belirli yerlerde var o da bize uzak kalıyor.
XEfe.Bey dedi: Halk ekmek bayisine giderek alabilirsin hocamz, boşuna 8 lira verme. Kalan 5 liraya 1 litre Cola turka alırsın. Her Ramazan'da olan ve beklemesi en uzun şey bu yılda olur yani. Genişletmek için tıkla... Hocam Konya'da halk ekmek bayileri belirli yerlerde var o da bize uzak kalıyor.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 30 Mart 2022 #69 XEfe.Bey dedi: Hocam siz profilinde arabada fotoğraf çekinen kişi misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim ben.
XEfe.Bey dedi: Hocam siz profilinde arabada fotoğraf çekinen kişi misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim ben.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Mart 2022 #70 450909 dedi: Benim ben. Genişletmek için tıkla... İyiymiş, nasılsın?