Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 26 Ağustos 2022 #1 Bir Reddit kullanıcısı yapay zeka yardımıyla Atatürk'ün günümüzde nasıl gözükebileceğini paylaştı. Atatürk'ün yapay zeka ile güncel görünümü Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşaması halinde nasıl görüneceği yönünde yapay zeka kullanılarak yapılan çalışma Türkiye'de gündem oldu. www.ensonhaber.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir Reddit kullanıcısı yapay zeka yardımıyla Atatürk'ün günümüzde nasıl gözükebileceğini paylaştı. Atatürk'ün yapay zeka ile güncel görünümü Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşaması halinde nasıl görüneceği yönünde yapay zeka kullanılarak yapılan çalışma Türkiye'de gündem oldu. www.ensonhaber.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Günümüzde görünürken neden daha farklılar onu anlamadım.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 26 Ağustos 2022 #3 Stalin çökmüş, Atam gençleşmiş.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Emrebeyx dedi: Bir Reddit kullanıcısı yapay zeka yardımıyla Atatürk'ün günümüzde nasıl gözükebileceğini paylaştı. Eki Görüntüle 1496555 Atatürk'ün yapay zeka ile güncel görünümü Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşaması halinde nasıl görüneceği yönünde yapay zeka kullanılarak yapılan çalışma Türkiye'de gündem oldu. www.ensonhaber.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... R/Europe'ta paylaşılmıştı diye hatırlıyorum.
Emrebeyx dedi: Bir Reddit kullanıcısı yapay zeka yardımıyla Atatürk'ün günümüzde nasıl gözükebileceğini paylaştı. Eki Görüntüle 1496555 Atatürk'ün yapay zeka ile güncel görünümü Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşaması halinde nasıl görüneceği yönünde yapay zeka kullanılarak yapılan çalışma Türkiye'de gündem oldu. www.ensonhaber.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... R/Europe'ta paylaşılmıştı diye hatırlıyorum.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.620 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Ağustos 2022 #5 Stalin biraz benzemiş ama ben Atatürk'ü çok benzetemedim. Az buz zorlarsak benzetebiliriz.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #6 Bence olmamış sadece benzemiş diyebilirim.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 26 Ağustos 2022 #7 Penetrator God dedi: Günümüzde görünürken neden daha farklılar onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka henüz o kadar da gelişmediği için.
Penetrator God dedi: Günümüzde görünürken neden daha farklılar onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka henüz o kadar da gelişmediği için.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.620 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Ağustos 2022 #8 Yuspedile dedi: Stalin çökmüş, Atam gençleşmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam Atatürk bizim eski müdür yardımcısına benzemiş.
Yuspedile dedi: Stalin çökmüş, Atam gençleşmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam Atatürk bizim eski müdür yardımcısına benzemiş.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #9 Penetrator God dedi: Günümüzde görünürken neden daha farklılar onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz garip sadece birinin fotoğrafını alıp Atatürk'ün Yüzünü eklemişler gibi.
Penetrator God dedi: Günümüzde görünürken neden daha farklılar onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Biraz garip sadece birinin fotoğrafını alıp Atatürk'ün Yüzünü eklemişler gibi.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ağustos 2022 #10 Atatürk Putin'e, Stalin de Abdullah Öcalan'a benzemiş