Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.688 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #11 Alperen_51 dedi: İndirilenlere baktım boş Kaspersky ile tarattım temiz. Bu çerezlere falan onay verdimmi bilmiyorum. Çerezden bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Galiba oradan birşey yapabiliyorlarmış öyle birşey okudum ama hatırlamıyorum ne olduğunu.
Alperen_51 dedi: İndirilenlere baktım boş Kaspersky ile tarattım temiz. Bu çerezlere falan onay verdimmi bilmiyorum. Çerezden bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Galiba oradan birşey yapabiliyorlarmış öyle birşey okudum ama hatırlamıyorum ne olduğunu.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #12 Dorzi dedi: Galiba oradan bir şey yapabiliyorlarmış öyle bir şey okudum ama hatırlamıyorum ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır inşallah başkası cevap verir. Bir şey olup olamayacağını öğreniriz.
Dorzi dedi: Galiba oradan bir şey yapabiliyorlarmış öyle bir şey okudum ama hatırlamıyorum ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır inşallah başkası cevap verir. Bir şey olup olamayacağını öğreniriz.