Bir robota yapay zeka nasıl eklenir?

646758

Decapat
Bir robot yaptım diyelim Arduino ile buna ChatGPT'yi ekleyebilir miyim ya da nasıl eklerim?

Bir robot yaptım diyelim Arduino ile buna ChatGPT'yi ekleyebilir miyim ya da nasıl eklerim?

Ne ölçekte iş yapacağına göre değişir ama genişbant internet bağlantısı ve güçlü bir işlemci gerekebilir. Yoksa akıllı yazılım gibi bir şey olur tam manasıyla yapay zeka olmaz.

Arduino ile yapamazsın. Raspberry Pi ile yapabilirsin belki. Üstelik direkt chat GPT de ekleyemezsin. Kendin bir yapay zeka yaparsan olur. Ancak bu da pek ChatGPT gibi olmaz.

Arduino ile yapamazsın. Raspberry Pi ile yapabilirsin belki. Üstelik direkt chat GPT de ekleyemezsin. Kendin bir yapay zeka yaparsan olur. Ancak bu da pek ChatGPT gibi olmaz.

Sanırım ChatGPT'nin bir API'i varmış bunu cihazlara entegre edebiliyormuşuz ama tam olarak nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…