Bir rüyayı 2 kere görmek

MUSTAFA0780

Hectopat
Daha fazla  
Sabah bir rüya görmüştüm rüya şöyleydi: "ben Venom'u yöneten kişi eddie oluyordum sonra bir şekilde Venom'un 1. filmindeki boss geliyordu (olaylar yaşadığım yerdeki okulumda geçiyor nasıl bir kafam varsa artık) sonra venoma dönüşüp boss ile dövüşüyorduk sonra ben yeniliyordum bende kaçıyordum bir yerde saklanırken saklandığım yerde anılarım canlanıyordu gizli bir yer varmış oraya arkadaşlarımla giriyormuşum (anıda) sonra bir yere giriyordum (neresi olduğunu hatırlamıyorum) orada ben Venom'um diyordum (çok komikti izlerken) sonra Venom beni dönüştüremiyordu herkes bana gülüyordu sonra ben gizli yerime geri gidiyordum bir süre geçtikten sonra tekrar deniyordum ve oluyordu ama sadece siyah kostüm oluyordu diğer güçlerim yoktu (hatta denemiştim) sonrasını tam hatırlamıyorum okulun çatısında boss etrafı gözetliyordu ve yanında adamları vardı bende güçlerim yarım bir şekilde evin tepesine çıkıyordum (yanımda arkadaşlarım vardı onlar nasıl geldi bilmiyorum) ben çatıdan bakıyordum ve gücüm toplamış bir şekilde herkes aynı anda saldırıyordu sonra biz kazanıyorduk ve arkadaşlarım gidiyordu halk seviniyordu bir polis geliyordu ve onunla konuşuyordum birkaç gün sonrasında yine aynı polis ile okulun arka taraflarında (gerçekte olmayan) bir yer vardı oraya gidiyordum orada başka anılarım canlanıyordu ve bir odaya girdiğimde ise cesetler vardı dışarı çıkıp polis ile konuşmaya başlıyordum bunu bill (esrarengiz kasabadaki) yaptı diyordum (nedense) poliste hayır bill değil rock yaptı diyordu (Dwayne Johnson) bende bir arabayla onu arıyordum sonra beni biri arabayla kovalıyordu yanımda polis vardı işte o bizim arabayı koruyordu işte bizi bir yere kadar kovaladıktan sonra bizi kovalayan araba patlıyordu biz arabadan iniyorduk yerde bir kağıt vardı onu alıyordum açıp okuyordum şöyle yazıyordu "bunu planladım yazıyordu" sonra etrafımız sarılıyordu sonrada uyanmıştım tuvalete gitmek için baktım sabah olmuş rüyaya da devam edemedim bunu daha önceden de görmüştüm ama bossu yeniyordum ondan sonra uyanmıştım yani hatırladığım bu sizce ne anlatıyor kafam çok garip biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…