Çözüldü "Bir seçenek belirleyin" ekranı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirilik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun zamandır aldığım bir hata olmasına rağmen şimdi paylaşıyorum. Shift tuşuna basıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sıfırlayacağım ancak bu seçenek yok. Ekte bakabilirsiniz. Bilgisayar kafayı yemeye başladı. Var mıdır bir çözümü?

20230328_161328.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşında falan PC varsa ondan USB'ye ISO yükleyin Rufus ile kurun, format atın.
Arkadaşında falan PC varsa ondan USB'ye ISO yükleyin Rufus ile kurun, format atın.

Çözüm
Merhaba. Uzun zamandır aldığım bir hata olmasına rağmen şimdi paylaşıyorum. Shift tuşuna basıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra sıfırlayacağım ancak bu seçenek yok. Ekte bakabilirsiniz. Bilgisayar kafayı yemeye başladı. Var mıdır bir çözümü?

Eki Görüntüle 1717860

@Lutryel hocamın dediğini yapın, ayrıca merak ettim nasıl olur böyle bir şey? Bilgisayarınıza virüs falan mı bulaşmıştı?

PC de sıkıntı yok açık her şey çalışır durumda sadece sıfırlamak istedim

hiç format atmadın ben daha önce 2-3 yıl oluyordur sadece sıfırlıyorum

Başladım Rufus'u yazıyorum temiz format atacağım sonrasında tekrardan yazarım

Evet düzeldi eyvAllah kardeş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı