mesutc4 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor. Dosya Ekleri IMG_20220612_210423.jpg 78,6 KB · Görüntüleme: 58
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 Sistem dosylarında sıkıntı olabilir. Yada klavyenizde kurtarma menüsünü açan kısayolların tuşları basılı kalıyodur Artı 0 Eksi
Sistem dosylarında sıkıntı olabilir. Yada klavyenizde kurtarma menüsünü açan kısayolların tuşları basılı kalıyodur
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 HDD üzerinde bad sector oluşmuş muhtemelen. Artı 0 Eksi
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 koztrue dedi: Sistem dosylarında sıkıntı olabilir. Yada klavyenizde kurtarma menüsünü açan kısayolların tuşları basılı kalıyodur Genişletmek için tıkla... Sistemi açıp komut istemine Kod:Panoya kopyala sfc /scannow kodunu yapıştırın ve sonucu bekleyin. Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Sistem dosylarında sıkıntı olabilir. Yada klavyenizde kurtarma menüsünü açan kısayolların tuşları basılı kalıyodur Genişletmek için tıkla... Sistemi açıp komut istemine Kod:Panoya kopyala sfc /scannow kodunu yapıştırın ve sonucu bekleyin.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.506 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 12 Haziran 2022 #5 mesutc4 dedi: İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor. Eki Görüntüle 1417565 Genişletmek için tıkla... Sorun gidericiyi açın. Artı 0 Eksi
mesutc4 dedi: İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor. Eki Görüntüle 1417565 Genişletmek için tıkla... Sorun gidericiyi açın.
KS KS mesutc4 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #6 koztrue dedi: Sistemi açıp komut istemine Kod:Panoya kopyala sfc /scannow kodunu yapıştırın ve sonucu bekleyin. Genişletmek için tıkla... Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Linux Aliskanligi dedi: Sorun gidericiyi açın. Genişletmek için tıkla... Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Artı 0 Eksi
koztrue dedi: Sistemi açıp komut istemine Kod:Panoya kopyala sfc /scannow kodunu yapıştırın ve sonucu bekleyin. Genişletmek için tıkla... Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Linux Aliskanligi dedi: Sorun gidericiyi açın. Genişletmek için tıkla... Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #7 mesutc4 dedi: Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDD'nize Bad Sector testi yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
mesutc4 dedi: Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDD'nize Bad Sector testi yapmayı deneyin.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #8 Sistemin de HDD mi var SSD mi? mesutc4 dedi: İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor. Eki Görüntüle 1417565 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sistemin de HDD mi var SSD mi? mesutc4 dedi: İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor. Eki Görüntüle 1417565 Genişletmek için tıkla...
KS KS mesutc4 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #9 Greenville dedi: Sistemin de HDD mi var SSD mi? Genişletmek için tıkla... Hem SSD hem HDD Artı 0 Eksi
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #10 mesutc4 dedi: Hem SSD hem HDD Genişletmek için tıkla... Windows nereye kurulu? Artı 0 Eksi