Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 10 Mayıs 2021 #21 Bakkal amca dedi: Doğum gününüz kutlu olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun aynısını Yemeksepeti her yıl yapar bana esprili şekilde. Ulan ailem bile kutlamazken internet siteleri kutluyor, hay ben böyle işi. The Towande dedi: Ben de hesaplaması kolay olsun diye sene başında açtım. Genişletmek için tıkla... Wow! Şaşırtıcı.
Bakkal amca dedi: Doğum gününüz kutlu olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunun aynısını Yemeksepeti her yıl yapar bana esprili şekilde. Ulan ailem bile kutlamazken internet siteleri kutluyor, hay ben böyle işi. The Towande dedi: Ben de hesaplaması kolay olsun diye sene başında açtım. Genişletmek için tıkla... Wow! Şaşırtıcı.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #22 444065 dedi: Bir sene olunca parti yapacağız burada. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl
Alexander The Great Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer Ortadoğu'da bir ülke 10 Mayıs 2021 #23 Bana ne?
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #24 Yehetto dedi: Bunun aynısını Yemeksepeti her yıl yapar bana esprili şekilde. Ulan ailem bile kutlamazken internet siteleri kutluyor, hay ben böyle işi. Wow! Şaşırtıcı. Genişletmek için tıkla... Biz yine de kutlayalım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yehetto dedi: Bunun aynısını Yemeksepeti her yıl yapar bana esprili şekilde. Ulan ailem bile kutlamazken internet siteleri kutluyor, hay ben böyle işi. Wow! Şaşırtıcı. Genişletmek için tıkla... Biz yine de kutlayalım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #25 Bakkal amca dedi: Hocam az mı sizce? Bu ara fazla aktif değilim ama... Genişletmek için tıkla... Benimle kıyaslarsak benimkinden fazla konu dışı mesajları hariç. Eğer konu dışı mesajlarını da eklersem seninkine yakın çıkıyor. Dur biraz ben bi diğer konularda mesaj kasıp geleyim (Son cümle ironidir!)
Bakkal amca dedi: Hocam az mı sizce? Bu ara fazla aktif değilim ama... Genişletmek için tıkla... Benimle kıyaslarsak benimkinden fazla konu dışı mesajları hariç. Eğer konu dışı mesajlarını da eklersem seninkine yakın çıkıyor. Dur biraz ben bi diğer konularda mesaj kasıp geleyim (Son cümle ironidir!)
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 10 Mayıs 2021 #26 Alexander The Great dedi: Bana ne? Genişletmek için tıkla... Olsun be hocam sağlık olsun. Sonuçta herkesin umurunda olacak diye bir şey yok.
Alexander The Great dedi: Bana ne? Genişletmek için tıkla... Olsun be hocam sağlık olsun. Sonuçta herkesin umurunda olacak diye bir şey yok.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #27 @Bakkal amca, müzik ekler misiniz? Bu konuda size güveniyoruz.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 10 Mayıs 2021 #28 Hayırlı olsun.